İlkadım Belediyesi yeni binasına kavuşuyor

İlkadım Belediyesi yeni binasına kavuşuyor
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, yapımı devam eden yeni belediye hizmet binası ve cami projesinde incelemelerde bulundu.

Tok, yeni belediye hizmet binası ve cami inşaatındaki çalışmaları yerinde inceledi yetkililerden bilgi aldı.

İncelemelerinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye hizmet binasının hızlı tamamlanması için gerekli talimatları verdiğini ifade eden Tok, şunları kaydetti:

"Projede, 5 bin metrekarelik meydan, çocuk kreşi, spor alanları, meclis ve toplantı salonu, kafeterya, 2 katlı 800 araçlık otopark ve dinlenme alanlarından oluşan yeni belediye hizmet binası ve caminin vatandaşlarımızın hizmetine açılması için gün sayıyoruz. Böyle büyük bir projeyi kısa bir sürede tamamlayarak hem vatandaşlarımızın güvenini kazanıyor hem de ilçemizin geleceğine ışık tutacak projelerimizi bir an önce bu binamızda gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz."

Erdoğan, İlkadım'da son 4 yılda rekor denilecek sayısız hizmet ve projeleri hayata geçirdiklerini dile getirerek, şunları söyledi: 

"İlçemizin büyüklüğü ile hep övündük ama mevcut belediye hizmet binamız vatandaşlarımızın ve ilçemizin yükünü çekecek konumda değildi. Biz hep daha ileriyi düşündük. Bunun içinde ilk olarak daha büyük projelere imzalar atabilmek adına ve şehirlerle yarışan bir ilçeyi temsil edebilecek yeni belediye hizmet binasına ihtiyacımız vardı. Bu dev projeyi de kısa bir süre sonra gerçekleştirecek olmanın mutluluğu içindeyiz. Hep birlikte göreceğiz. Belediye yeni hizmet binamız ile daha büyük projelere imzalar atacağız. Bunun kazananı İlkadım ve Samsun olacak. Her projemizi hayata geçirirken tek düşüncemiz, yatırımlarımızın ilçemize sağlayacağı katkı ve değeridir.  Belediye yeni hizmet binası ve cami inşaatında vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına fazlasıyla cevap verebilecek ve ilçemize şehrimize değer katacak."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.