İLK KIVILCIM 

29 Ağustos 2020 Samsun akşamından 30 Ağustos sabahına  ilk kıvılcım ilk heyecan ilk maç ve güzel bir sonuç İNŞALLAH devamı gelir. 

Ertuğrul Sağlam hocamız Nurullah hariç süpriz bir  kadro ile maça çıktı takım ne yaptı derseniz ilerisi için ışık verdi , maça gelirsek  iki tarafta ilk dakikalarda birbirlerini tarttı Trabzonspor biraz oyuna  ağırlığını koyuyor derken Yılport Samsunspor'un hamleleri geldi bu sefer futbol Yılport Samsunspor takımın ayağında  güzelleşt , iki tarafın çabaları golü getirmedi ilk yarı 0-0 bitti..

İlk yarıda gördüklerimiz Guido Koçer henüz hazır değil Vukan Saviçeviç varken  Oğuz Gürbulak çekilmez Trabzon sporlu Preria bizim sol tarafı çok yıprattı. Erhan Kartal beklediğimden güzel futbol oynadı özellikle  defansımız bana biraz  ağır gibi geldi Burak Çalık  ve Ahmet Han Köse durumu idare etti..

Gökhan Alsan'da maçın  iyilerindendi orta sahamız ilk yarı rakibe pas yapma şansı verdi. 2 .yarı oyuna giren yeni transfer 19 yaşındaki Yamayego ve  ön libero  Ferhat Çulcuoğlu takımı toparladı yan toptan golü yedik ama sonradan oyuna giren gençlerimizle hayat bulup 2 gol atıp galip geldik.

Santraforsuz bir takımın 2 gol atmasıda güzel bir duygu idi oyuncular için şu kötü bu iyi demenin henüz erken olduğunu düşünüyorum. Tribünde daha oynayaman 5 oyuncumuz vardı takımın oturması için bol, bol hazırlık  maçı yapması lazım.

Liglerin başlamasına 2 Hafta gibi kısa zaman var bir solbek daha alınmalı ve ayrıca   santrafor bölgesine çok ama çok kaliteleli ses getirecek 2 oyuncu alınması gerekir. Genç futbolcularımızda ışığı gördüm dahada iyi olacaklar bu hazırlık maçından  gereken dersleri çıkaracağımıza inanıyorum ayrıca şundan bahsetmeden geçemeyeceğim Tff 1 ile Süper lig arasında pek fark olmadığını düşünüyorum ...
.
TÜNELİN UCU AYDINLIK HER ŞEY GÜZEL OLACAK.

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR