'İlk Günkü Aşkla Buluştular'

'İlk Günkü Aşkla Buluştular'
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Hani otoyola girmeden önce yol üzerinde bulunan bir tabela görürsünüz “Otobandan önce son çıkış” diye, işte 2023, 2053, 2071 yılına doğru emin adımlarla yüreyen Türkiye'nin, 16 Nisan son çıkış tarihidir. " dedi.

 

16 Nisan'da gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması süreci kapmasında büyük bir organizasyona ev sahipliği yapan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "İlk Günkü Aşkla Evet Buluşması" adlı programda AK Parti'nin kuruluşundan bugüne kadar görev yapmış teşkilat üyeleri biraraya geldi.AK Parti'nin kuruluşundan günümüze kadar, il başkanlığı ve il yönetim kurulu üyeliği, ilçe başkanlığı, belediye başkanlığı, il genel meclis üyeliği, kadın kollarımızın il, ilçe ve belde teşkilatlarında, gençlik kollarımızın  il, ilçe ve belde teşkilatlarında görev yapmış teşkilat üyeleri, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'ın ev sahipliğinde düzenlenen "İlk Günkü Aşkla Evet Buluşması"nda biraraya geldi.Gerçekleşen program da birer selamlama konuşması yapan AK Parti Samsun Kurucu İl  Başkanı ve eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, önceki dönem İl Başkanları Ali Akyüz, Adem Güney, Osman Çetinkaya, bu anlamlı programı gerçekleştiren Milletvekili Köktaş'a teşekkür etti.

AK PARTİ ÇOK BÜYÜK BİR AİLE
2001 yılında kim var denildiğinde sağına soluna bakmadan ben varım diyen, zor şartlar altında değil elini taşın altına, başını koyan, teşkilat üyelerine teşekkür ederek sözlerine başlayan Milletvekili Köktaş, "Bugünlere gelmemizde emeği geçen, burada olan veya olmayan, dik durarak onurlu mücadele veren teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Bu kutlu yürüyüşte gecesini gündüzüne katarak fedakarca çalışan ve partisine desteğini hiçbir zaman esirgemeyen fakat bugün aramızda olmayan kardeşlerimize de Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.AK Parti erdemliler hareketidir, AK Parti kadınlarımızla birlikte, kadınlarımız için siyaset yapmıştır. AK Parti gençlerimizle birlikte, gençlerimiz için siyaset yapmış ve toplumun her kesimini kucaklamış, kucaklamaya da devam etmektedir. Milletten gücünü alan AK Parti koalisyon, azınlık, dışardan destekli hükümetler dönemine son vermiş, istikrar ve güven içinde ülkeyi yönetmiştir, yönetmeyede devam etmektedir." dedi.

KARANLIKTAN AYDINLIĞA
Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "İşyeri şartellerin tek tek indirildiği, hastanelerde muayene ve ilaç kuyruklarının uzayıp gittiği, ülke yöneticilerinin İMF kapısında bekletildiği, insanımızın gelecekten umudunu kestiği bir dönemde, Cumhurbaşkanı ve Başbakan arasında anayasa kitapçığı fırlatmasıyla çıkan ekonomik krizle, ülke insanımızın bir gece yüzde 60'lara varan oranlarda fakirleştiği,  gecelik repo faizlerinin yedi binlere ulaştığı, enflasyonun yüzde 80'lere çıktığı, umutların tükendiği bir dönemde, artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak sloganıyla yola çıkan, yakın ışıkları Türkiye aydınlansın diyen, ülkemizin bugünlere taşınmasında önderlik eden, dik duran, dikleşmeyen adam gibi adam Kurucu Liderimiz, Cumhurbaşkarımız Recep Tayyip Erdoğan ve onun yol arkadaşlarının gayretli çalışmaları, aziz milletimizin desteği ile Türkiye, karanlıktan aydınlığa çıkmış, İMF'ye borç verebilecek duruma gelmiş bir ülkedir. AK Parti iktidarları ile birlikte yapılanları milletimiz çok iyi biliyor, onun için her zaman, yanında duruyor, desteğini veriyor." 

OTOBANDAN ÖNCE SON ÇIKIŞ
Şimdi önemli bir sürece doğru ilerlemekteyiz. Ülkemizin hedeflerine daha rahat ulaşabilmesi için bir sistem değişikliği şart olmuştur, çünkü bu mevcut sistem bu ülkeyi artık taşımıyor. Mevcut sistem dışarıda ülkemizi zayıflatmak isteyen ve içerideki işbirlikçilerine yataklık yapan bir sistem. Türkiye sürekli olarak siyasi istikrarsızlık üreten, darbe üreten ve en kötüsü de sürekli olarak kilitlenme tehlikesiyle karşı karşıya olan bir sistemle boş yere oyalanmıştır. Onun için bu sistemi değiştirmemiz gerekiyor. Hani otoyola girmeden önce yol üzerinde bulunan bir tabela görürsünüz “Otobandan önce son çıkış” diye, işte 2023, 2053, 2071 yılına yüreyen Türkiye'nin, 16 Nisan son çıkış tarihidir. Bu tarihi hep birlikte, her zaman olduğu gibi, iyi sahiplenmemiz gerekiyor. Cumhurbaşkanlığı hükümet Sistemini çevremize iyi anlatmalıyız. Bu anlamda sizlere büyük bir görev düşüyor. Sizlerin bu görevi de en iyi şekilde yapacağınıza inancım tamdır.İnşallah sizlerin bu gayretli, özverili çalışmaları ile 16 Nisan'da Samsun sandıkta gür bir sesle evet diyecektir" diye konuştu.Geçmiş günlerin sohbet ederek yad edildiği program hatıra fotoğraflarının çekinmesi ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.