İLK DEPLASMAN GALİBİYETİYLE MORAL DEPOLADI

İLK DEPLASMAN GALİBİYETİYLE MORAL DEPOLADI
TFF 1.Lig'de istediği sonuçları alamayan Yılport Samsunspor, Denizlispor'u 2-3 mağlup ederek bu sezonki ilk deplasman galibiyetini aldı. Üst üste oynadığı iki deplasman maçını kaybeden kırmızı-beyazlılar üçüncü deplasmanda kazanarak hem moral depoladı hem de zirveyle aranın açılmasına izin vermedi.

Bu sezon lige 3-1'lik Balıkesirspor galibiyeti ile başlayan Yılport Samsunspor, ilk deplasman sınavında Kocaelispor'a 1-0 kaybetmişti. Sonraki hafta evinde Keçiörengücü'ne karşı 2-0 ile gülen kırmızı-beyazlılar, ikinci deplasman maçında Bursaspor 4-1'lik şok skorla mağlup oldu.

manset-2-094.jpg

Sonraki hafta19 Mayıs Stadyumunda Gençlerbirliği ile oynadığı maçta beraberliği 90+4'te kurtarıp sahadan 2-2'lik sonuçla ayrılan Yılport Samsunspor, kötü gidişata Denizlispor maçı ile son verdi. Deplasmanda geriye düşmesine rağmen maçı çeviren kırmızı-beyazlılar, sekizinci haftada liderde oynanacak kritik maç öncesi moral depoladı.

manset-3-045.jpg

GÖZLER ÜMRANİYE MAÇINA ÇEVRİLDİ
Yeni teknik direktörü Mehmet Altıparmak ve kadro değişikliği ile sezona başlayan Yılport Samsunspor, geride kalan altı haftada beklediği sonuçları alamasa da umudunu kaybetmedi. Kırmızı-beyazlılar, deplasmanda Denizlispor'u yenerek hem ilk deplasman galibiyetini aldı hem de takımda oluşan olumsuz havayı dağıttı. Bu hafta oynanacak olan kritik Bereket Sigorta Ümraniyespor maçı için hazırlıklara hemen başlayan Yılport Samsunspor, 19 Mayıs Stadyumunda kendi taraftarları önünde lideri devirerek zirve yürüyüşünü başlatmayı hedefliyor. 

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.