"İlk defa bu kadar kısır oynadık, üretken olamadık"

"İlk defa bu kadar kısır oynadık, üretken olamadık"
Samsunspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, sahalarında 0-0 berabere kaldıkları Büyükşehir Gaziantepspor maçına ilişkin, "İlk defa bu kadar kısır oynadık, üretken olamadık." dedi.

 

 

BU FUTBOL BİZE YAKIŞMADI 
Özköylü, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, kazanmayı çok istediklerini söyledi. Sahalarında çok iyi mücadele ettiklerini dile getiren Özköylü, "Ama ilk defa bu kadar kısır oynadık, üretken olamadık. Bunda rakibin oyun sisteminin de etkisi var. Rakip sahaya santrforsuz çıktı, zaten onların bu formatı da şunu gösteriyordu. Biz pozisyon vermeyelim, gol yemeyelim, atabilirsek atmaya çalışalım. Pozisyonları da yok ama biz de üretemedik." diye konuştu.

İŞLER İSTEDİĞİMİZ GİBİ GİTMEDİ 
İkinci devre yaptıkları oyuncu değişikliklerinin oyunun skorunu değiştirmeye yetmediğine işaret eden Özköylü, şöyle konuştu: "Maalesef bugün isteğimiz 3 puanı alamadık. Neticede sahada kazanmak için gayret gösteren ama bir türlü pozisyonlar bulamayan bir takım vardı. Yakaladığımız iki önemli fırsatı değerlendiremedik. Böylece sahadan 1 puanla ayrılmış olduk."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.