İLİM MERKEZİ İNŞAATI YÜKSELİYOR

İLİM MERKEZİ İNŞAATI YÜKSELİYOR
Asarcık'a Yapılan Yeni İlim Merkezi'nin İnşaatı Hızla Yükseliyor

Asarcık'ta hayırseverlerin katkı, destek ve yardımlarıyla yükselen Ali Haydar Bengi Erkek Yatılı Kur'an Kursu ilim ve irfan yuvası olacak.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı ve  22, 23 ve 24'üncü dönem AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, AK Parti Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş ve beraberindeki heyet ile birlikte Asarcık'ta yapımı devam eden Ali Haydar Bengi Erkek yatılı Kur'an Kursu inşaatını inceledi.

TOK'TAN HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR

Hayırseverlerin yardımları ile devam eden inşaatta AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Cemal Yılmaz Demir ve beraberindeki heyet ile incelemelerde bulunan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Milli ve manevi değerlerine yeni nesillerin yetişeceği ilim ve irfan yuvası olacak Asarcık Ali Haydar Bengi Erkek Yatılı Kur'an Kursunda emeği olan tüm hayırseverlere şükran ve minnet borçlu olduklarını söyledi.

 

BÜYÜK İŞLER GAYRET VE AZİM İSTER

Asarcık Ali Haydar Bengi Erkek Yatılı Kur'an Kursu inşaatının bugünlere kadar gelmesinde gizli kahramanların rolünün çok büyük olduğunu ifade eden Başkan Erdoğan Tok, " Projenin oluşmasından temelinin atılması ve bugünlere gelmesinde büyük emek ve gayret sarf eden AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcımız ve AK Parti Eski Milletvekilimizin çabaları çok büyüktür. Bu tür hayır işleri yorucudur. Emek ve gayret ister. Azim gerektiren işlerdir. Sağ olsun, Allah ondan razı olsun. AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcımız Cemal Yılmaz Demir, inşaatın çalışmalarını titizlikle yakından takip ediyor. Büyük bir heyecan ve istekle inşaatın bir an önce tamamlanması için koşturuyor. Vekilimiz Cemal Yılmaz Demir öncülüğünde hayırseverlerimizin katkı ve destekleri inşaatımız hızla yükseliyor. Sağ olsun hayır kervanında bizlerin de koluna girerek aynı hizmet ve hayır yolunda yürüyoruz. " dedi.

 

"BİR TUĞLA KOYANDAN ALLAH RAZI OLSUN"

Sadece Asarcık'ta değil, bölgedeki insanların ihtiyacını karşılayacak nitelikte yapılan inşaatının son durumunun memnuniyet verici olduğunu ifade eden AK Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı 22, 23 ve 24'üncü dönem AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, " Asarcık Şehit Ali Haydar Bengi Yatılı Erkek Öğrenci Kur'an Kursunun temellerini 19 ay önce attık. 12 derslik ve 75 öğrenci kapasiteli olarak yapımına başlanan inşaatımız her geçen gün büyüyor. Tamamlandığında burası ilim ve irfan yuvası haline gelecek. Burada eğitim alan çocuklarımız ileride en iyi doktor, en iyi siyasetçi, en iyi akademisyen olarak Türkiye'nin çeşitli yerlerine gidecek. Buranın yapımı için desteklerini esirgemeyen tüm hayırseverlere teşekkür ediyorum. Buranın hayata geçmesi için bir tuğla koyan herkesten Allah razı olsun" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.