İLGİNÇ İDDİALAR!

İLGİNÇ İDDİALAR!
Pazar günü A Haber Televizyonunda yayımlanan, Sevilay Yükselir tarafından hazırlanan Yüzde Yüz Siyaset Programına misafir olan MİT Casusu M.Ö. Samsun Valisi İbrahim Şahin hakkında ilginç iddialarda bulundu.

TARAF DEŞİFRE ETTİ
Taraf Gazetesi tarafından deşifre edilen Mit İrtibat Görevlesinin Programda yaptığı açıklamada, Samsun Valisi İbrahim Şahin’in 2007 yılında Efkan Ala ile birlikte MİT Müsteşarlığına teklif edildiği, dönemin Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer tarafından veto edildiğini iddia etti.

TRT'YE ALINANLAR İSTİHBARATÇILARA YAKIN KİŞİLERDİ
 İbrahim Şahin’in daha sonra TRT Genel Müdürlüğü’ne getirildiğini söyleyen M.Ö, "TRT’ye zıpçıktı muhabirleri doldurduğunu, ayakkabı boyası sandığıyla kamerayı birbirinden ayırt edemeyen kişilerin kameraman olarak göreve alındığını,  TRT’ye alınan bu kişilerin yetiştirilmiş, istihbarat çılara en yakın olanların TRT'ye girdiği" iddiasında bulundu.

KUMPAS OLABİLİR
 Yükselir’in sorusu üzerine Samsun Valiliği yapan İbrahim Şahin hakkında, Paralelci ya da değil diyemeyeceğini ama Paralel Örgüt tarafından kullanıldığını da sözlerine ekleyen MİT Casusu M.Ö, “Ona da böyle bir kumpas yapılmış olabilir. Göreve getirdikten sonra kendisinden bu tür taleplerde bulunmuş olabilirler” diye iddialarını sürdürdü. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum