İletişim Fakültesi'nde Şenlik Var

İletişim Fakültesi'nde Şenlik Var
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesi tarafından 9-11 Mayıs tarihleri arasında "İletişim Şenliği" düzenleniyor

Bu yıl birincisi gerçekleştirilecek olan şenlikte öğrencileri, kültür-sanat, eğlence ve spor aktiviteleri ile dopdolu bir program bekliyor. 

OMÜ İletişim Fakültesi öğrencileri ve öğretim elemanları tarafından ortak olarak düzenlenen "1. İletişim Şenliği", Çarşamba Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü'nde 9-11 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek. Şenlik kapsamında, fotoğraf sergisi, uçurtma şenliği, tiyatro ve halk oyunları, şiir dinletileri, konserler, karaoke, yazlık sinema etkinliği, masa tenisi karşılaşmaları, futbol müsabakaları ve birbirinden eğlenceli yarışmalar yer alıyor.

İFGİ Ödül Töreni 
Üç gün sürecek olan şenliğin son gününde, İletişim Fakültesi Öğrenci Uygulama Gazetesi Genç İfade ve gazetenin internet sitesinde yayımlanan haber ve fotoğrafların değerlendirildiği "İletişim Fakültesi Genç İletişimciler (İFGİ) Ödül Töreni" yapılacak. İFGİ Ödül Töreni'nde derece alan öğrencilere ödül ve teşekkür belgeleri verilecek. Şenlik, öğrencilerden oluşan müzik grubunun konseriyle son bulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.