'İLETİŞİM' CADDESİ

'İLETİŞİM' CADDESİ
Samsun'un tartışmasız en işlek ve gözde caddesi olan İstiklal Caddesi, (Çiftlik) üzerinde bulunan 25 GSM operatörü ve telefoncu mağazasıyla vatandaşa en çok iletişim konusunda hizmet veriyor.

ESNAF İLETİŞİM SEKTÖRÜNÜ TERCİH EDİYOR

Her gün binlerce kişinin ziyaret ettiği Çiftlik Caddesi hem tarihi hem de bulunduğu konum itibariyle Samsunlular tarafından büyük ilgi görüyor. Cadde AVM çalışmaları kapsamında dış cephe izolasyon çalışmaları yapılan bölgede 19 iletişim mağazası, 19 da giyim mağazası bulunuyor. Binalara tadilat yapılmayan kısımda ise iletişim üzerine olan dükkanlar giyim dükkanlarının sayısını geçiyor.

24 GİYİM MAĞAZASI

Cadde AVM çalışmalarının büyük çoğunluğunun sona ermesiyle yeni bir çehre kazanan caddede, GSM operatörlerinden ve cep telefonu mağazalarından oluşan 25 adet mağaza bulunuyor. Giyim üzerine işletilen mağaza sayısı ile iletişim sektöründen sonra 24 mağaza sayısı ile ikinci sırada yer alıyor. Çiğköfteci, dönerci ve ev yemekleri satışı yapan 21 işyeri ile bu sektör caddedeki sayı fazlalığında 3'üncü sırada yer alıyor. 

8 BANKA 4 ECZANE

Çiftlik Caddesi'nde 15 adet takı ve butik satışı yapan dükkanın yanı sıra, 14 adet cafe&pastane, 9 Kuyumcu, 8 Gümüşçü, 8 banka 7 parfümcü, 6 kırtasiye, 6 kozmetik mağazası, 5 kuruyemişçi, 4 eczane, 4 aktar ve 2 adet çantacı dükkanı bulunuyor. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.