“İLÇEMİZİ VATANDAŞLARIMIZLA BİRLİKTE İNŞA EDİYORUZ”

“İLÇEMİZİ VATANDAŞLARIMIZLA BİRLİKTE İNŞA EDİYORUZ”
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok gönül ziyaretlerine ara vermeden devam ederken Çiftlik Mahallesi muhtarı ve esnafı ile buluştu.

Hergün olduğu gibi bugün de gönül ziyaretlerine devam eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok Çiftlik Mahalle Muhtarı Fatma Aksoy ve mahalle esnafı ile bir araya geldi. Kendi aldığı simit ile mahalle muhtarını ziyaret eden Başkan Tok; “İlkadım’ın her sokağında kendimi mahallemde ailemle bir arada hissediyorum” dedi. Muhtar ile gerçekleştirdiği buluşmanın ardından mahalle esnafı ile bir araya gelen Tok esnafa bereketli kazançlar dileklerini iletti.

“İLÇEMİZİ VATANDAŞLARIMIZLA BİRLİKTE İNŞA EDİYORUZ”
Hizmetlerin daha başarılı olması ve ihtiyaçlara cevap verebilmesi noktasında her vatandaşımızın görüşü bizim için önemlidir diyen Başkan Tok; “Yapmış olduğumuz projelerimizde vatandaşlarımızın fikirlerini ve düşüncelerini yansıtan izler görebilirsiniz. İlkadım’ı vatandaşlarımızla birlikte inşa etmekten mutluluk duyuyorum. Ayrıca her mahalle ziyaretlerimizde esnaf kardeşlerimle de bir araya geliyor taleplerini dinliyorum. Çünkü bir toplumun en önemli unsurlarının başında gelen meslek grubu, esnaftır. Bulundukları şehir ve ülke ekonomisine büyük katkı sağlarlar. Bu açıdan esnafın yeri hepimizin hayatında çok değerlidir. Biz yerel yönetimler olarak, her zaman yaşadıkları şehirle bütünleşen ve kendilerinden önce başkalarını düşünen esnafımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Sorunlarının çözümü konusunda da elimizden geldiğince kolaylık sağlamaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

“GELECEĞİN İLKADIM’INI PLANLIYORUZ”
Mahalle sakinleri ve esnafın taleplerini dinleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “Geride kalan 4,5 yıldan fazla sürede dev yatırımları bir bir hayata geçirdik. Vatandaşımızın ihtiyaç duyduğu her alanda başarılı hizmetler gerçekleştirdik. Bu kadar kısa bir sürede 20 yılda yapılamayanı yapmanın gururunu yaşıyoruz. Ancak her zaman ileriye bakarak günümüzün ihtiyaçlarının yanı sıra yarınlarımıza da fayda sağlayacak birçok projeyi planlamaya devam ediyoruz. İlkadım’ın potansiyelini ortaya çıkaracak 2023 vizyonumuz için çalışmalarımız devam ediyor. Dün olduğu gibi bugün de vatandaşlarımızla el ele, omuz omuza ve gönül gönüle geleceğin İlkadım’ını planlıyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.