İLÇELERLE İSTİŞARE TOPLANTISI

İLÇELERLE İSTİŞARE TOPLANTISI
Göksel’den ilçelerle İstişare Toplantısı

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti Samsun İlçe Başkanları ile bir araya geldi. Göksel, “15 Temmuz’da gösterdiğimiz birlik ve beraberliği, her alanda ve her koşulda göstermeliyiz” dedi
……………………..

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, ilçe başkanları ile birlikte istişare toplantısı gerçekleştirdi. AK Parti İl Başkanlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ilçe başkanları toplantısında gündem değerlendirmesi yapıldı. Yeni Anayasa çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunan Göksel, “Yeni Anayasa düzenlemeleriyle ilgili süreç kısa bir zaman içerisinde kamuoyuna duyurulacaktır” diye konuştu.

YENİ TÜRKİYE’NİN YAPI TAŞI
‘BİRLİKTELİK’
15 Temmuz FETÖ Darbe Girişimi’nin Türkiye’deki her kesimi ilgilendirdiğini ve bu süreçte her görüşten insanın birlik içerisinde meydanlara akın ettiğini söyleyen Göksel, “İlçe başkanlarımız ile her ay gerçekleştirdiğimiz ilçe başkanları toplantımızı yaptık. Toplantımızın ana gündem maddesi Yeni Anayasa çalışmaları ve Başkanlık Sistemi oldu. Başkanlarımıza bu noktada bize sunulan bilgileri aktardık. Bu kapsamda Yeni Anayasa ile ilgili gerçekleştirileceğimiz yol haritasını çizmeye çalıştık. 15 Temmuz’dan sonra milletimiz, tüm dünyaya birlik ve beraberliğin en güzel örneğini göstermiş oldu. 7’den 70’e, farklı görüşlerde olan herkes meydanlara akın etti. Dileriz ki bu birliktelik, Yeni Türkiye’nin en önemli yapı taşı olacaktır. Ülkemizin birliğine, beraberliğine ve bekasına kasteden her türlü unsurla mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir. Gerçekleştirdiğimiz ilçe başkanları toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.