İLÇELERDEKİ PARTİLİLERLE BULUŞTULAR

İLÇELERDEKİ PARTİLİLERLE BULUŞTULAR
CHP Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz ve beraberindekiler Bafra, Alaçam ve 19 Mayıs ilçe örgütlerinde partililerle buluştu

          CHP Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ve CHP Parti Meclisi Üyesi Sevda Erdan Kılıç, Cumhuriyet Halk Partisi Bafra, Alaçam ve 19 Mayıs ilçe örgütlerinde partililerle buluştu. Aynı heyet, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar'ı makamında ziyaret etti ve Bafra ilçesinde halk pazarını gezdi, vatandaşlarla sohbet etti.
           Partililerle hitaben konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, " Kara günlerden kurtuluşun yolu, Cumhuriyet Halk Partisi'ni iktidara getirmekten geçer. Bunun için gereken gayreti gösteriyoruz, daha da gayretli ve cesur olacağız. "dedi. CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ise, ikinci kez parti çalışması için Samsun'da bulunduğunu belirterek, "Yine gülen yüzleriyle değerli Samsunlular bizi karşıladı. Samsun'da olduğum için oldukça mutluyum. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dönem, inancın zaferine sahne olacak. Talan edilen, tahrip edilen ne varsa, AKP'nin elinden kurtarmaya mecburuz ve mutlaka başaracağız. " dedi. 
          Samsun'a, İzmir'den gelen CHP Parti Meclisi Üyesi Sevda Erdan Kılıç ise, "Parti çalışmaları için çoğu zaman, 8 yaşındaki oğlumu dahi göremiyorum. Onu bırakıp başka şehirlere parti çalışması için gidiyorum. Bunu gocunmak için söylemiyorum. Oğlum da bunun farkında ki, annem sadece benim geleceğim için değil, tüm çocukların geleceği için çalışıyor diyormuş. Bu beni çok mutlu etti ve bir hayli de duygulandım. Elbette çalışacağız ve mutlaka beklediğimiz sonucu elde edeceğiz. Çünkü biz dosdoğru insanlarız ve doğru politikalarımızı halkla buluşturacağız. " dedi.
          CHP Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, Mahatma Gandi'nin, 'Dünya nimetleri, insanların karınlarını doyurmaya yeter ama ihtiraslarını doyurmaya yetmez' sözünü hatırlatarak, "İhtiraslar, bir  yere kadar makul karşılanabilir. Ama bir yerden sonra insanı yiyip bitirir. Tayyip Erdoğan, bugün bir siyasetçinin gelebileceği en tepe noktada. Cumhurbaşkanlığı'ndan üst bir makam yok ama bununla yetinmiyor. Başkanlık rejimi talebi, işte bu ihtirasın göstergesidir. Başkanlık rejimini toplum talep etmiyor, toplum istemiyor. Bunu bir sadece bir kişi istiyor, o da Tayyip Erdoğan. Ve bu ihtirası için, görünen o ki, yapamayacağı şey yok. Yargıyı da, yürütmeyi de kendi tekeline alacak. Düşüncesi bu. Bu yıl adli yılın açılışını Saray'da yaptı. Bu bir denemedir. Tek kişinin iradesi ile memleket yönetilemez. Yönetilmeye çalışılırsa, bunun adı demokrasi olmaz. Zaten Tayyip Erdoğan’ın, demokrasiyi yaşatmak ve demokrat olmak gibi bir derdi de yok. Gün geçtikçe daha büyük bir bataklığın içinde debeleniyoruz. Bundan kurtulmak için, demokrasiye inanmış tüm kesimlerin, Cumhuriyet Halk Partisi'ni iktidara getirmeleri gerekiyor. Başka seçenek yok. Başka kurtuluş yolu yok. " dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.