İlçe hastanelerini inceledi

İlçe hastanelerini inceledi
Ak Parti Samsun milletvekili Ahmet Yeni Havza ve Vezirköprü Hastane inşaatlarını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Ziyarete Ak Parti Vezirköprü ilçe başkanı Halil İbrahim Doğan, belediye başkanı İbrahim Sadık Edis, Havza ilçe başkanı Mahmut Karahan  ve partililer de katıldı.
 
İnşaatı devam eden hastanelerin bölgede büyük bir ihtiyacı karşılayacağını ifade eden Yeni, Sağlıkta yapılan devrimin devam ettiğini Havza ve Vezirköprü gibi Çarşamba'da da inşaatın sürdüğünü bildirdi. Havza'da da Vezirköprü'de de inşaatların planlandığı takvime uygun devam ettiğini söyleyen Ahmet Yeni, ihale  takvimine göre hastanelerin zamanında teslim edileceğini söyledi.

Ahmet Yeni sözlerine şöyle devam etti: "2014 yılında Samsun'da 85 bin hasta muayene ve tedavi edildi. Bunun büyük bir kısmı ilçelerden gelen hastalardan oluşuyor. Bafra hastanemiz iki yıldır hizmet veriyor. Bu iki hastanemiz de bittiğinde büyük bir rahatlama Yaşanacak. İlçelerimizdeki vatandaşlarımız da Samsuna gitmekten kurtulacak. Hayırlı uğurlu olsun."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.