İLÇE BAŞKANLARINDAN KARAASLAN'A ZİYARET

İLÇE BAŞKANLARINDAN KARAASLAN'A ZİYARET
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Ana Kademe İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı öncesinde AK Parti Samsun ilçe başkanlarını kabul etti.

TEŞKİLATLARIMIZ GÖREVİNİ FAZLASIYLA YAPACAKTIR

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Ana Kademe İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı öncesinde, Tekkeköy İlçe Başkanı Yusuf Güngör, Vezirköprü İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan, Ayvacık İlçe Başkanı Kadir Kızılkan, Canik İlçe Başkanı Ercan Eler, Alaçam İlçe Başkanı Ali Şengül, Ondokuz Mayıs İlçe Başkanı İrfan Kalaycı, Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Yakakent İlçe Başkanı Sefer Tek, Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel ve Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan ile bir araya geldi.

Çiğdem Karaaslan, ziyarette yaptığı konuşmada, Türkiye'nin kritik bir süreçten geçtiğini belirterek, ''Referandum sürecine girmiş bulunmaktayız. Türkiye'nin kaderini ilgilendiren halk oylaması öncesinde hepimizin omuzlarında büyük bir sorumluluk var. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ne olduğunu, ülkemize ne kazandıracağını, milletimize ne gibi katkılarının olacağını anlatacağız. İşimiz çok, hepimize çok büyük bir görev düşüyor. Türkiye'nin sadece bugününü, sadece bir seçimlik dönemini değil, asırlık yol haritasını belirleyecek bir halk oylamasının anahtarı milletin elinde olacak. İnşallah Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye'yi yeni sistemle buluşturacağız. Samsun teşkilatlarımızın geçmişte olduğu gibi üzerine düşen görevi layıkıyla ve fazlasıyla yapacağına inanıyor, şimdiden başarılar diliyorum'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.