İl yönetimi Göksel'e bırak dedi

İl yönetimi Göksel'e bırak dedi
AK Parti Samsun İl Başkanı Muammer Göksel'in siyasi geleceğini belirleyecek temayül yoklamasının sonuçlarına Denge gazetesi ulaştı. İl yönetim kurulu üyeleri Başkan Göksel'in görevi bırakması yönünde oy kullandığı ortaya çıktı.

AK Parti Samsun İl Başkanlığında temayül yoklaması gerçekleştirildi. AK Parti Samsun İl Koordinatörü Cumhur Ünal'ın başkanlığında gerçekleştirilen yoklamaya il yönetimi eksiksiz katıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN UYARMIŞTI
Cumhurbaşkanı AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Mayıs 2017'de yeniden AK Parti genel başkanı seçilmesinin ardından partisinin TBMM'deki grup toplantısına ilk kez katılarak siyasi süreci etkileyeccek önemli açıklamalarda bulunmuştu. AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Önümüzdeki süreyi çok iyi değerlendirmeliyiz. Tüm bakanlarımızdan 180 günlük kısa vadeli bir eylem programı istedim. Bu yıl sonuna kadar il teşkilatlarımız, ilçe teşkilatlarımız, belde teşkilatlarımızın tamamını güncelleyeceğiz. Yeniden gözden geçireceğiz; çünkü ortada bir metal yorgunluğu var. Bunu aşmamız lazım. Onun için de çok daha dinamik ekiplerle inşallah 2019'a hazırlanmamız gerekiyor" demişti.

Bu açıklamanın ardından ülke genelinde birçok il başkanı ve belediye başkanı görevden alındı ya da istifa etti. 

SAMSUN'DA DEĞİŞİM RÜZGÂRI
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasının ardından Samsun'da da değişim rüzgârları etkili oldu. AK Parti Samsun İl Başkanı Muammer Göksel'in görevi bırakması yönünde gelen baskılar gün yüzüne çıktı. 

İL YÖNETİMİ GİT DEDİ
Önceki gün il başkanlığında AK Parti Samsun İl Koordinatörü Cumhur Ünal'ın başkanlığında gerçekleştirilen ve il yönetim kurulu üyelerinin tamamının katılımı ile temayül yoklaması gerçekleştirildi. Edinilen bilgiye göre, 50 il yönetim kurulu üyesinin 27'si Göksel'in başkanlığı bırakması yönünde oy kulandı. 5 isim de çekimser kaldı. Çıkan sonuca göre Başkan Göksel'in nasıl hareket edeceği merak konusu oldu.
Şenol Üstün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum