İKİZ MAHALLELERİ GEZDİ

İKİZ MAHALLELERİ GEZDİ
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz kırsal mahalle ziyaretleri kapsamında Aslançayırı ve Kuşkonağı Mahallelerini ziyaret etti

 İkiz ilk olarak Kuşkonağı Mahallesini ziyaret ederek buradan vatandaşlar ile sohbet ettikten sonra Aslançayırı Mahallesi'ne geçti.
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz burada Havza Belediyesi'nin de destek verdiği Aslançayırı Mahallesi Dörtyol Camii çevre düzenlemesini çalışmalarını inceleyerek Mahalle Muhtarı Kurtman Yılmaz’dan çalışmalar hakkında bilgiler aldı ve mahalle sakinleri ile sohbet etti.
İkiz belediye olarak gerek ibadethaneler gerekse eğitim kurumlarına her zaman yardımcı olduklarını belirterek; “Belediyemiz imkanları dahilinde ibadethanelerimize ve eğitim kurumlarımıza destek olmak için elimizden geleni yapmaktayız. Havza Belediyesi olarak kırsal mahallelerimize hizmet götürmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu çalışmalarımızda Samsun Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli bir şekilde çalışmaktayız. Bir yere hizmet götürmek ile iş bitmiyor. Götürülen hizmetin korunması ve devamlılığı önemli. Bunun içinde kırsal mahallelerimizde yaşan vatandaşlarımıza önemli işler düşmekte. Yapılan hizmetlere sahip çıkmaları yapılan hizmetin uzun ömürlü olması demek.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.