İKİZ JKBB TOPLANTISINA KATILDI

İKİZ JKBB TOPLANTISINA KATILDI
JKBB Şanlıurfa’da toplandı

TÜRKİYE Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği'nin Ekim ayı olağan toplantısı aralarında Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’inde bulunduğu 106 belediye başkanının katılımıyla Şanlıurfa'da yapıldı.
Haliliye Belediyesi’nin ev sahipliğinde bir otelde gerçekleştirilen  toplantıya; Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Jeotermal Enerji Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdür Prof. Dr. Alper Baba, Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği'nin dönem başkanı ve Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeçi, Birlik 1. Meclis Başkan Vekili ve Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza Belediyesi Meclis Üyeleri Hayrettin Şahin, İsmail Kurkmazlı ile birliğe üye 106 belediyenin başkanı katıldı.
Toplantıda bir konuşma yapan Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği Başkanı Yaşar Bahçeci, belediyelerin tecrübelerini paylaştığı toplantının Şanlıurfa'da yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
3 gün süren toplantıda konuşmaların ardından bölgede yer alan proje çalışmaları ve mali bütçe ele alındı.
Toplantıda ayrıca teknik ve kültürel gezilerde düzenlendi.
Geziler kapsamında Birlik 1. Meclis Başkan Vekili ve Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza Belediyesi Meclis Üyeleri Hayrettin Şahin ve İsmail Kurkmazlı Suriyeli mültecilerin kaldığı Akçakale Süleyman Şah Konaklama Tesisini ziyaret ederek çadır kenti gezerek ilgililerden bilgiler aldılar.ı 
Ziyaret esnasında Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Havza Cumhuriyet eski savcısı Akçakale Cumhuriyet Başsavcısı Samet Can Acar ile bir araya geldi.
Birlik 1. Meclis Başkan Vekili ve Havza Belediye Başkanı Murat İkiz yapmış olduğu değerlendirmelerde TÜRKİYE Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği'nin Ekim ayı olağan toplantısının oldukça verimli geçtiğini belirterek; “Yapılan toplantılarda yenilenebilir enerji kaynaklarının daha verimli kullanımı hakkında bilgi ve tecrübe paylaşımı yapıldı. Toplantı vesilesi ile geldiğimiz Şanlıurfa’da Suriyeli mültecilerin kaldığı Akçakale Süleyman Şah Çadır Kentini de ziyaret etme fırsatı buluk. Allah kimseyi vatansız koymasın. 15 Temmuz gecesi FETÖ ülkemize bunu yapmak istedi ama beceremedi. Onların hesap edemediği Türk halkının ve Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasında milyonlarca ezilen mazlum ve ülke olarak el uzattığımız mazlum Müslümanların duaları ve Türk halkının vatan sevgisi idi. Gezide ayrıca ilçemizde uzun süre görev yapmış Akçakale Cumhuriyet Başsavcısı Samet Can Acar ile bir araya geldik. Buda bizi ayrıca mutlu etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.