İKİNCİ KEZ GALİBİYETİ GETİRDİLER

İKİNCİ KEZ GALİBİYETİ GETİRDİLER
Yılport Samsunspor'un başarılı oyuncusu İlyas Kubilay Yavuz, Eskişehirspor'a karşı attığı golle bu sezon takımına ikinci kez 3 puanı getirdi. İki maçta da İlyas'a gol pasını Rahman Buğra Çağıran verdi.

Akhisarspor maçında oyuna sonradan girip 3 puanı getiren İlyas Kubilay Yavuz, Yılport Samsunspor adına haftanın en öne çıkan oyuncusu olmuştu.  İki sezondur Yılport Samsunspor'da gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi haline gelen İlyas Kubilay Yavuz, üçüncü sezonuna da kendisinden alışık olunan şık bir golle başlamıştı. Akhisarspor maçında oyuna sakatlanan Gökhan Alsan'ın yerine dahil olan Yavuz, Rahman Buğra Çağıran'ın verdiği pasla önünü açtıktan sonra yaptığı nefis vuruşla rakip kaleciyi avlayarak Yılport Samsunspor'a 3 puanı getirmişti. Hırslı ve mücadeleci oyununu golle taçlandıran İlyas Kubilay Yavuz, attığı kilit paslarla da güzel bir performans sergilemişti.

056546-9.jpg

Eskişehirspor maçında da senaryo değişmedi. Yine Rahman Buğra Çağıran'ın verdiği pasa düzügn bir vuruş yapan İlyas Kubilay Yavuz, takımına ikinci kez 3 puanı getiren golü kaydetmiş oldu. Yavuz'un ve Çağıran'ın performansları kırmızı-beyazlı taraftarlarca alkış topladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.