İKİNCİ GELENEKSEL RESİM YARIŞMASI

İKİNCİ GELENEKSEL RESİM YARIŞMASI
Bulvar AVM ve Pera Sanat işbirliği ile düzenlenecek olan “En Sevdiğim Şeyler” Temalı Resim Yarışması ile çocuklar hem eğlenecek hem de birbirinden değerli hediyeler kazanma fırsatı elde edecek.

Bulvar AVM resim yarışmasının bu yılki teması “En Sevdiğim Şeyler”  olarak belirlendi. Yarışma; 1. 2. 3. sınıflar, 4. 5. 6. sınıflar, 7. ve 8. sınıflar olacak şekilde üç kategoride gerçekleşecek. Çocuklar yarışmaya bir eserle katılabilecek ve teknik olarak kuru boya, pastel boya, sulu boya, guaj boya, akrilik boya, ve kolaj (yırtma-yapıştırma) tekniklerini kullanabilecek. Çocuklar resim çalışmalarını en geç 29 Ocak Pazar gününe kadar Bulvar AVM 2. Katta bulunan Pera Sanat Akademi’ye teslim edip, yarışma formunu doldurarak yarışmaya katılabilecekler. Yarışmaya katılan tüm çalışmalar Bulvar AVM Facebook sayfasında yayınlanacak.

Yarışmanın kazananları OMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi eğitmenlerinden Prof Dr. Sevgi Koyuncu, Prof Dr. Halil Türker ve resim öğretmen, Canan Güler’den oluşan jüri tarafından belirlenecek.

Yarışmanın kategori birincilerine Teknosa mağazasından, kategori ikincilerine Boyner’den hediyeler verilirken, kategori üçüncülerine ise Pera Sanat Akademi’den 1 aylık ücretsiz resim kursu verilecek. Ayrıca Bulvar AVM Facebook sayfasında en çok beğeni alan resim çalışması ise Bulvar AVM özel ödülüne sahip olacak.

Yarışmanın sonucu,  Bulvar AVM facebook sayfasından (facebook/bulvarsamsunavm) ve www.bulvarsamsun.com.tr adresinden takip edilebilecek.  Ödül töreni ise 4 Şubat 2017 tarihinde, saat 14:00 de Bulvar AVM Kültür Salonu’nda gerçekleşecek. Tören, yarışmaya katılan resimlerden oluşan sergi açılışı ile başlayacak.

Sergi, 10 Şubat 2017 tarihine kadar görülebilecek.Muhammet YILMAZ

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.