Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

İKİLEM

PKK dan önce ülkemizde her olumlu işe AYAK BAĞI olan CHP nin durumudur. 1938 sonrası CHP nin, ülkenin MİLLİ VARLIKLARININ YOK EDİLMESİNE, UÇAK, SİLAH ve MUHİMMAT SANAYİMİZİN YOK EDİLMESİNE, 2 Dünya savaşı bahanesi ile, Ekmek’ten KEFEN BEZİNE kadar her şeyin KARABORSAYA düşürülmesine, Köylünün hayvanından, Tüccar ve Esnafa VARLIK VERGİSİ vurarak soyulmasına, işi gücü olmayanlar dahil herkezden YOL VERGİSİ  taleb edilerek, ödeyemeyenlerin, Rusya usulu kamyonlara yüklenerek, şehir dışlarındaki KAZMA KÜREK YOL YAPIM ÇALIŞMALARINA dayak zoru ile gönderilmelerine. Yalın ayak köy yollarını arşınlayarak şehir ve kasabalara gelen köylülerin durumlarına kadar, bütün YOKLUK ve SEFALETİN CHP tarafından bu millete yaşatıldığını biliyoruz.

 

1950 BEYAZ HALK İNKİLABI ile iktidara gelen DEMOKRAT PARTİ dönemindeki CHP nin yaptığı ÇİRKEFLİKLERİN ve 27 Mayıs 1960 darbesiyle HİZMET EDEN bir iktidarın İDAM SEPHASINA ÇEKİLME  İHANETİNİN yaşandığı bu ülkede,  CHP nin, geçen bunca zaman ve siyasi tecrübelere rağmen,, günümüzde de aynı kafa ve yapıda olma garipliği, bu zihniyetinin GENETİĞİNDEKİ bozukluğu göstermektedir.

 

BASIN ÖZGÜRLÜGÜ –KANDIRMACASI ile bütün YALAN,İFTİRALARI atarak, “ÇAMUR  AT ,TUTMAZSA İZİ KALIR “ ı, ömürleri boyu kullanmış olan CHP nin, bu günkü BAŞI’da aynı .YAPMAKTAN ÇOK-YIKMAYA YÖNELMİŞ BEYİNLERİ ile, aynı yolu takip ediyorlar. Nasıl’ki SİNEKLER nerede kokuşmuş bir şey varsa ona üşüşmesi gibi, Ülke genelinde İKTİDARIN HİZMET ve ADALETLİ UYGULAMALARINDAN RAHATSIZ OLAN, GENETİĞİ BUNLARA UYAN KİM VARSA, ORTAYA ÇIKARAK anı koroya, bir ensturmanla dahil olmalarını gösteriyor.

 

 

İşte BAŞKAN ve VEKİLİ. Ülkemiz MİLLİ MÜCADELE VERİRKEN, RUS televizyonlarına “Türkiye’nin IŞID ‘a SARİN GAZI verdi beyanında bulunan bir VATAN HAİNİNİ sahnede gösteriyor. HAİNLER ve HAİNLİKLER. TÜRKMENLERE YARDIMA GİDEN “MİT’e AİT TIRLARIMIZIN”yolunu keserek, Satılmış basın’ la, ifşa edenleri KAHRAMAN OLARAK GÖSTEREN bu zihniyet, elbette ki TÜRK ve TÜRKİYE ‘li dahi olamaz.

 

PKK nın Güneydoğudaki işgallerine, Güvenlik güçlerine karşı olan CİNAYETLERİNE, yöre insanlarının MAL ve CANLARINA kastetmelerine rağmen, hala bunlar için, DEMOKRASİDEN bahseden bu siyasi partinin, bu memleketin partisi olma ile alakasının ne olduğunun düşünülmesi gereklidir.

Meclis içinde, Bu milletten maaş alan, Saltanat süren, TERÖRST lerin, KARA MİZAH halindeki varlıkları, arkasına sığındıkları ATATÜRK ve İLKELERİ ile yaptıkları İKİLEM’in  artık çuvala sığmadığıdır.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR