İKİ YIL ÖNDEYİZ

İKİ YIL ÖNDEYİZ
Paralelle mücadele konusunda devletten; İKİ YIL ÖNDEYİZ

      Gazete olarak paralelle mücadele konusunda iki yıl önce yaptığımız haberlerden de ortaya çıkmış durumda. 12 Haziran 2014 yılında manşetten verdiğimiz haberde “BUNLAR NE OLACAK?” dediğimiz hâlde hiçbir işlem yapılmayan,  dün meslekten ihraç edilen Basın Yayın Enformasyon İl Müdürü Tahsin Bayar’ın aradan geçen iki yıldan fazla sürecin ardından görevden alınması akıllara, “Anca mı aklınıza geldi?” sorularını da getirmiş durumda.

                                                         HEPSİNİ YAZMIŞIZ

      Gazetemizin 12 Haziran 2014 tarihli nüshasında manşetten verdiğimiz haberde memurluktan ihraç edilen dönemin SGK il Müdürü Selami Göz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Yıldırım gibi pek çok ismin FETÖ kapsamında görevden atılmasının ardından yaptığımız haberlerin ne kadar gerçekçi olduklarını bir kez daha gözler önüne sermiş durumda. Sadece bürokraside değil iş adamları arasında da paralel yapılanma çerçevesinde haber yaptığımız pek çok ismin şimdi sorgulanması da bu konudaki tutarlılığımızın delili olarak ortaya çıktı.

                                                    OMÜ DE AYNI DURUMDA

     OMÜ’de görevden alınan veya memurluktan atılanlara bakıldığında bu isimlerin büyük bir kısmının kamuoyu ile paylaşıldığı da açıkça ortaya çıkmakta. Daha önce bu konuda hiç bir basın yayın kuruluşu en ufak bir haber yapmazken DENGE gazetesi olarak tutarlılığımızı bir kez daha ortaya koymuş olduk. Ahmet Ufuk ERKAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum