"İki takım için de kritik bir maç"

"İki takım için de kritik bir maç"
Samsunspor Teknik Direktörü Özköylü: " Böylesi önemli karşılaşmadan kazanarak ayrılmaya çalışacağız. İki takım için de çok kritik bir maç".

 

 "İnşallah bu müsabakadan istediğimiz 3 puanı alacağız". Samsunspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, 11 Mart Cumartesi günü sahalarında yapacakları Büyükşehir Gaziantepspor maçıyla ilgili, "Böylesi önemli karşılaşmadan kazanarak ayrılmaya çalışacağız. İki takım için de çok kritik bir maç." dedi.

BİREYSEL OLARAK İYİ OYUNCULARA SAHİBİZ 
Özköylü, Samsun 19 Mayıs Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, Büyükşehir Gaziantepspor'un son haftalarda istediği sonuçları alamamasının kendilerini ilgilendirmediğini belirtti. Rakiplerinin iyi bir kadroya sahip olduğunu kaydeden Özköylü, "Bireysel olarak iyi oyunculara sahip bir takım. Son dönemde yaşadıkları puan kayıpları nedeniyle psikolojik olarak biraz geriye düşmüş gibi gözükseler de zor bir maç olacak. Önemli olan bizim sahada ne yapacağımız. Son haftalarda ivme yakaladık. Takım olarak gelişim gösteriyoruz. İstediğimiz oyunu, mücadeleyi sahaya yansıttığımız zaman iyi sonuç alabilecek bir takımız. Böylesi önemli karşılaşmadan kazanarak ayrılmaya çalışacağız. İki takım için de çok kritik bir maç." değerlendirmesinde bulundu. 

TARAFTARLARA ÇAĞRI 
Taraftarlara çağrıda bulunan Özköylü, "Bizi desteklemeye odaklansınlar. Yani taraftarların sadece takımlarına odaklanmasını istiyorum. Maç öncesinde gerginlik oluşturulmaya çalışılıyor. Biz bunların tamamen dışındayız. İnşallah bu müsabakadan istediğimiz 3 puanı alacağız." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.