İKİ OKUL TEK SES

İKİ OKUL TEK SES
Havza Anadolu İmam Hatip Lisesi yeni Erasmus+ KA2 projesi “Gönüllüyüz biz ”Voleurope projesi kapsamında öğrencilerine gönüllülük alanında farkındalık oluşturmaya devam ediyor.

İKİ OKUL TEK SES TEMA VAKFI'GÖNÜLLÜYÜZ BİZ'

Bu ay çevre konusunu gündemlerine alan Havza Anadolu İmam Hatip Lisesi gönüllülük kulübü öğrencileri bu kapsamda Ülke genelinde 566.000’i aşkın gönüllüsüyle birlikte yaşam anlamına gelen toprağa sahip çıkan TEMA Vakfını ziyaret etti.

FİKİR ALIŞVERİŞLERİ YAPILDI
Samsun 19 Mayıs Anadolu Lisesi müdürü sayın İsmail Aydemir, Samsun İl Temsilcisi ve Samsun 19 Mayıs Anadolu Lisesi Biyoloji öğretmeni sayın Leman Özay ve gönüllü öğrencileri Havza Anadolu İmam Hatip Lisesi gönüllülük kulübü öğrencilerini okullarında büyük bir misafirperverlikle ağırladılar. İki farklı projenin kesişme noktasında fikir alışverişleri yapıldı ve ileriye yönelik çevre farkındalığı ve gönüllülüğü içeren etkinlikler konuşuldu.

GÖNÜLLÜ GRUPLAR OLUŞTURULDU
Sahip olduğu doğal varlıkları ile Samsun’da sürdürülebilir yaşamı korumak üzere  Minik TEMA, Yavru TEMA, Ortaokul TEMA ve Genç TEMA gibi gönüllü gruplarının oluşturulduğunu bu ekiplere Havza Anadolu İmam Hatip Lisesi gönüllülük kulübü öğrencileri olarak dâhil olabilmek için Samsun İl Temsilcisi Leman Özay ve gönüllü öğrencilerini tarafından kısa bir de seminer verildi.

KURULMASINDA ÖNCÜLÜK EDECE
Havza Anadolu İmam Hatip Lisesi gönüllülük kulübü, Havza ilçemizde henüz temsilcisi bulunmayan TEMA’nın ilçe temsilcisi olmak ve genç TEMA’yı ilçemizde kurmak için çalışmalar başlattı. Bu kapsamda diğer okullarda da  Minik TEMA, Yavru TEMA, Ortaokul TEMA ve Genç TEMA’nın kurulmasında öncülük edecek. TEMA İl temsilcisi Leman Özay," İlimizde bu işin önderliğini yapan bir öğretmen olarak "Tüm ilçelerimizi,okullarımızı ve vatandaşlarımızı TEMA gönüllüsü olmaya ve destek vermeye çağırıyoruz” dedi.
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.