İKİ ARMANIN BULUŞMASI

Güneşin doğduğu şehir Samsun'da medeniyetin doğduğu Tekkeköy beldesinde yeni yapılan 19 Mayıs Stadyumu'ndaki şerefli armasına pazar günü Pendikspor maçı ile kavuşacak olan Yılport Samsunspor, hazırlıklarına günde çift idmanla devam etti.

Değerli okurlar, yaptığım çalışmalar ve araştırmalar sonucu daha önce hiçbir belediyece düşünülmemiş ve hayata geçirilmemiş, Yılport Samsunsporumuzun armasını yeni belediye binasının ön yüzüne yıllar önce asan, sporun içinden gelen akademili spor adamı Hasan Togar'a bu ince, nazik, onurlu ve cesaretli davranışından dolayı geç de olsa teşekkürlerimizi borç biliriz.

İki armanın buluşması ile güneş pazar günü Tekkeköy'den bir başka doğacak. Bu güneş şampiyonluğa giden yolda ışığımız olacaktır. Çünkü 9 kişi ile mücadele eden takımımızın hırsı, mücadelesi ve kenarda hocamızın enerjisi bizlere bu sene bu iş olur dedirtti.

Pendikspor maçına iki as oyuncumuzdan mahrum çıkacağız fakat Gümüşhanespor maçına baktığımız zaman, oyuna sonradan giren oyuncularımızın % 100 hazır olduğunu gördük ve yeni transferimiz Gökhan Alsan'ın da bu maçta forma giyecek olması bizleri rahatlattı.

Hakemi konuştuk, yazdık. Bu hakemlerle lig zor. İngiltere liginden herhangi bir hakem İngiliz maçı yönetse iki kırmızı kart olmazdı. Bu maçtaki hakem ise İngiliz maçı yönetse dahada oyuncu kalmazdı...

Avrupa'ya gidince de hakem bizi yaktı diyorlar. Biz işimize bakacağımız, işimizi hakeme bırakmayacağız. Takır takır topumuzu oynayıp taraftarlarımızla beraber şampiyonluğa ulaşacağız.

Samsunsporumuzun değerli taraftarları, şimdi sıra sizde. Alacağımız kombinelerle ve satışa sunulan yeni formalarımızı alıp sırtımıza geçirerek stadyumu doldurmaya koşacağız.

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR