İKBAL OLAMAZ!

İKBAL OLAMAZ!
İl Başkanı Göksel:Paritimizin üzerinde-İKBAL OLAMAZ!

AK Parti Samsun 64. Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı; Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan ve Orhan Kırcalı’nın da katılımıyla, Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. 

TEŞKİLATLARIMIZ HER DAİM HAZIR
Toplantıda konuşma yapan İl Başkanı Muharrem Göksel, "AK Parti bu güne kadar 'bir seçim biter, gelecek seçime hazırlıklar başlar' düsturuyla hareket etmektedir. Teşkilatlarımız gece gündüz demeden çalışmıştır. 1 Kasım seçimleri sonrasında durmuyoruz" dedi.

PARTİMİZİN ÜZERİNDE İKBAL OLAMAZ
Göksel, "AK Parti teşkilatlarında hiç kimsenin ikbali, partimizin ikbalinin üzerinde olamaz. Tüzüğümüzde de Teşkilat sistemimiz ve çalışma metotlarımız açık açık belirtilmiştir. Teşkilat çalışmalarımızı bu minvalde yürütmeye devam ediyoruz" ifadesinde bulundu.

EN YOĞUN BİR DÖNEMDEYİZ
İl lDanışma Meclisi toplantısına katılan Bakan Çağatay Kılıç, ‘"AK davamızın, AK partimizin kurulduğu günden beri bu güne kadar yaşadığı belki de en yoğun dönemle karşı karşıyayız. Milletimizin bizden çok büyük bir beklentisi var. 2023, 2053, 2071 hedefleri için çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

DAEŞ BİR TERÖR ÖRGÜTÜDÜR
Kılıç; Suriye sınırındaki sıkıntıları dile getirip, ‘’Orada mübarek yüce dinimizi kullanarak kendini bir takım dini motifler kullanarak meşru hale getirmeye çalışan bir terör örgütü var. DAEŞ Biz birinci gününden itibaren terör örgütü ilan ettik. Bakanlar kurulu kararı var. El kaide, Boco Haram ne ise DAEŞ' de öyledir."dedi. 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum