İHTİYAÇ SAHİBİ İNSANLARIN YÜZÜ GÜLÜYOR

İHTİYAÇ SAHİBİ İNSANLARIN YÜZÜ GÜLÜYOR
İlkadım  Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve belediye bünyesinde hizmet veren İlkadım Kadın Koordinasyon Merkezi,Yaşar doğu Mahallesi'nden ikamet eden ihtiyaç sahibi  hastaya tekerlekli sandalye yardımı yaptı.

Gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşma noktasında gece-gündüz demeden çalışan tespit yapılan adreslerdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşan İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri yüz güldürmeye devam ediyor.Yaşar doğu Mahallesi'nde ikamet eden ihtiyaç sahibine tekerlekli sandalyesini ev adresine giden Sosyal Yardım İşler Müdürü Cemalettin Çakır ve Kadın Koordinasyon Merkezi Gönüllü Başkanı Lütfiye Demirtaş birlikte hediye etti.

ilkadim-3.JPG

"HER ZAMAN HİZMET YAPMA GAYRETİNDEYİZ"
Engelli veya engeli bulunmayan, bize ihtiyacı olan vatandaşlarımızın her zaman yanında olduklarını dile getiren Sosyal Yardım Müdürü Cemalettin Çakır'' İhtiyaçlar doğrultusunda müdürlüğümüze başvuran ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza tüm hizmetlerini yapma gayretindeyiz. Bu gün olduğu gibi bu günden sonra da ilkadım halkımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz'' dedi.

"YILMADAN BIKMADAN ÇALIŞACAĞIZ"
İhtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürme noktasında, köprü vazifesi görmekten dolayı yaşadığı mutluluğu dile getiren Kadın Koordinasyon Merkezi, Gönüllü Başkanı Lütfiye Demirtaş,''Yardım süreci içerisinde hiçbir menfaat gözetmeksin saf ve temiz duygularla halkın hizmetindeyiz. Bu kapsamda yılmadan, bıkmadan heyecan içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Samsun'da ihtiyaç sahibi ne kadar vatandaşımız var ise teker teker araştırarak ihtiyaçlarını karşılayacağız''dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.