Ihlamur Cafe Restaurant Uğrak Mekanı Oldu

Ihlamur Cafe Restaurant Uğrak Mekanı Oldu
Samsun'un en çok tercih edilen mekanları arasında yerini alan Ihlamur Cafe Restaurant, Karadeniz yöresine ait karalahana dolması, keşkek olmak üzere 82 çeşit zengin menüsü ile ziyaretçilerin uğrak mekanı oldu.

İlkadım Belediyesi tarafından hizmete açılan  Ihlamur Cafe Restaurant  eşsiz manzarası ve damak tadına hizmet eden zengin farklı yemek çeşitleri ile Samsunlulara hizmet veriyor.

 

"KARALAHANA DOLMASI VE KEŞKEK"

Baruthane mahallesindeki eşsiz şehir ve deniz manzarası ile müşterilerine hizmet veren İlkadım Belediyesi Ihlamur Cafe Restaurant 82 çeşit yemek menüsü ile damak tadına hitap ediyor.  Balık, et ve sebze, pide olmak üzere yöresel zengin yemek menüsüne sahip olan Ihlamur Cafe Restaurantta  Karadeniz yöresine has karalahana dolması ve keşke müşterilerin en çok tercih ettiği yemekler arasında.

 

EŞSİZ DENİZ VE ŞEHİR MANZARASI

Konumu ve eşşsiz manzarası ile en çok tercih edilen mekanlar arasında yer alan Ihlamur Cafe Restaurantta iç ve dış mekan olmak üzere toplam 350 kişilik müşteri kapasitesi bulunmakta.  Ailelerin çocuklarıyla birlikte sıklıkla tercih ettiği Ihlamur Cafe Restaurantta çocukların rahatlıkla oyun oynayabileceği, hoşça vakit geçirebileceği çocuk oyun parkıda anne ve babaların  keyifli bir vakit geçirmesi için dizayn edilmiş. Müşteri memnuniyeti önem gösteren zengin yemek menüsü ile kendine has konsepti ile dikkat çeken İhlamur Cafe Restaurant, şehir içi ve dışından gelen çok sayıda insanın uğrak mekanı olarak hizmet veriyor.

 

IHLAMUR CAFE RESTAURANT ÖNE ÇIKTI

Belediye  olarak Ihlamur Cafe Restaurantı Samsunluların hizmetine sunduklarını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,  " Konumu ve manzarası ile dikkat çeken tesisimiz, damak tadına hitap eden içerisinde yöresel yemeklerin bulunduğu    zengin yemek menüsü ile müşterilerine hizmet vermektedir. Ihlamur Cafe Restaurantımız kısa zaman içerisinde en çok tercih edilen mekanlar arasındadır.Tüm halkımıza hayırlı olsun. " dedi

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.