Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

İHANET ŞEBEKESİ

TEFEKKÜR

Dursen Özalemdar

 

İHANET ŞEBEKESİ

 

 

Bu adamı iyi tanıyın. MÜSLÜMAN DÜŞMANI. YAHUDİ TARAFTARI. Bu gazete haberindeki HDP eşleşmiş başkanı. Kardeşi DAĞDA. Başına 4 Milyon Tl. ÖDÜL KONMUŞ. Ben bu kadar iş çeviriyorum. Benim başıma ÖDÜL KONMADI diye taaccüp ediyormuş.

FİLİSTİNLİLERİN  67 YILLIK MÜCADELESİNİ  BİR TARAFA ATIP. “KÜDÜS’ü YAHUDİLERİNDİR” diye beyanat veriyor. MÜSLÜMAN DÜŞMANI. Seçim Hükümetine soktuğu Bakanı da, ERMENİ TECHİRİ İDDİASINI TÜRKİYENİN ALEYHİNE KABUL EDEN BEYANATLAR verdi. Bunlardan ne vekil ne de Bakan olur. Olsa olsa,  İHANET İÇİNDE, HAİNLER OLUR…..

 

 

Yahudi İsrail militanı, KOLU KIRIK FİLİSTİNLİ BİR ÇOCUĞA YAPTIĞI İŞKENCE BÖYLE GÖRÜNTÜLENMİŞKEN. Bu gün’de MESCİD-İ AKSA  yı MÜSLÜMANLARIN İBADETİNE KAPATIYOR. Kutsal mabet içinde DOMUZ PİSLİĞİ BULAŞMIŞ POSTALLARI ile girerek TERÖR ESTİRİYORLAR.  

 

Ve bu gazete manşetini, içindeki haberde PKK lı TERÖRİSTLERİ İSRAİL’illi ajanların eğittiği İTİRAFI YER ALIYOR. Yakın dönemde de, ALMAN AJANLARIN AYNI İŞLERE İŞTİRAK ETTİKLERİ BİLİNİYOR.

ÇOK YÖNLÜ BİR İHANET ŞEBEKESİNİN FAALİYETİ OLARAK GÖRÜLEN, PKK Olayları ve bunun siyasi KOLU HDP nin de AYNI İHANETİN BAŞI OLDUĞU GÖRÜLÜYOR.

 

MÜSLÜMAN Kürt ve  Türk ün kadim düşmanı olan  YAHUDİ’NİN bilinen tarihsel yapı sına rağmen, bunlarla Türkiye’yi yıkmak için İŞTİRAK halinde olan HDP ye rey vereceklerin büyük bir vebal içinde olacağıdır. CHP nin tarihsel olarak Müslümanlık ve Müslüman DÜŞMANLIĞI bu konuda HDP ile birleşmesi, CHP nin ATATÜRK’ çü bir parti olmadaki iddiasından saptığı görüntüsünü vermiştir. 

Atatürkçü CHP lilerin bu konuyu SORĞULAMALARI  lazımdır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR