Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

İHANET SARMALI

Batılı devletler, Laf olsun diye uluslararasında kötü olarak nitelendirilen, UYUŞTURUCU ile mücadele ediyor görüntüsüne rağmen, Bu işleri icra eden, Terör örgütlerine her türlü destek vermeleri, sözlerine rağmen, fiillerinin SAMİMİYETSİZ olduğunu göstermektedir.

PKK ve arka planında görülen UYUŞTURUCU TİCARETİ gerçeğinin oluşumunda, dağlardaki Teröristlerden, Şehirlerdeki militanlara ve   siyaset uzantılarına kadar büyük bir ŞEBEKENİN görünürlüğüdür.

PKK ‘, arka plandaki uyuşturucu ticaretine, güvenlik güçlerimizin müdahale ve olumlu sonuçlarının diğer tarafı rahatsız ettiği gerçeğidir.   

 

BDP Başkanının “PKK teröristlerinin çekilmesine rağmen, TSK nın hala KARAKOL İNŞAATI yapmasından” RAHATSIZLIĞINI açıkça dile getirip, beyanatlar vermesi, SUÇ SARMALININ boyutunu göstermesi bakımından somut bir örnektir.

Lice’de geçmiş yıllardaki,,  BEŞBUÇUK MİLYON kök HİNT KENEVİRİ’NİN ele geçirilip, imha edilmesi ve Lice’deki olaylarda yaralanan üç kişinin evvelce bu uyuşturucu olaylarından sicilli kişiler olması, KARAKOL basma meselesini açıklığa kavuşturmaktadır.

Avrupa bir taraftan UYUŞTURUCU’ YA karşı gözüküp, diğer tarafta bunu iş haline getiren PKK lıları, Uyuşturucu haplarla cepheye sürdükleri teröristlere rağmen,  Bunları yerine, AKTİVİST olarak olarak telaffuz edilmesi ikileminin, Batı siyasetinin ülkemiz üzerindeki GENEL KARAKTERİ olduğudur.  

Açıklamalara göre, PKK nın önceki  yılkı uyuşturucu zararı 500 Milyon dolar olarak belirtilmektedir.

 bu gazete küpürü, İHANET ve MENFAAT çetesinin nerelere kadar el attığı dır.

 

40 yılı bulan PKK terörünün temelindeki gerçek sorunu göstermesidir. Kendilerini aydın ilan eden, Nesebi karışık 200 kişinin PYD lehine beyanatları, Nice Türk kimlikli karışık insanın, ülkenin KAYMAK takımı yapıldığıdır.

                       Güneydoğudaki saltanatlarını bu işler üzerine kuran, Şahsiyetleri ve Kimlikleri ile TAKİYECİ durumundaki bu ve benzer kişilerin, Siyaset imizde yer almasının, geçmişe dönük tarihimizdeki İYİ NİYETİMİZİN ortaya çıkardığı görüntüleridir. Ermenistan Başkanı Serj Sarkisyan’ın,  “Ben Karabağ’ı aldım, Siz de Van’ı alın” beyanatının, içimizdeki uzantılarını, Kandil dağında tutunamıyacağını anlayan PKK nın Karabağ’ı yeni yer olarak seçmeleri, İran ve Ermenistan’ın gerçek yüzünü göstermesi bakımından önemlidir.  Siyasetimizdeki iki yüzlülüklerini iyice görmek ve değerlendirmemiz ülkemizin bekası yönünden kaçınılmazdır.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR