İftar’dan Sahura Atakum..

İftar’dan Sahura Atakum..
Atakum Belediyesi, iftar buluşmaları kapsamında mahallelerde kurulan dev sofraların yanı sıra Yalı Kafe’de sürdürülen etkinlikler ile Atakumlulara unutulmaz Ramazan akşamları yaşatmaya devam ediyor.

Atakum Belediyesi tarafından Ramazan Ayı kapsamında sürdürülen mahalle iftar buluşmaları ve Yalı Kafe Etkinlikleri, Atakumlulara unutulmaz ve nostaljik Ramazan akşamları yaşatmaya devam ediyor. Mahallelerde kurulan dev iftar sofralarında buluşan vatandaşlar, iftar ve sahur vakti arasında da Yalı Kafe’de gerçekleştirilen nostaljik etkinliklerle keyifli anlar yaşıyor.

MAHALLE İFTARLARINA YOĞUN İLGİ
Mahalle iftarları kapsamında Beypınar Mahallesinde kurulan iftar sofrası, Balaç, Büyükkolpınar, Çobanlı ve Çobanözü Mahallelerinin sakinleri bir araya geldi. İftar yemeğine katılan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, mahalle sakinleriyle uzun süre sohbet etti. İftar buluşmasına ayrıca Atakum Belediyesi Meclis Üyeleri ile mahalle muhtarları da katıldı. Vatandaşların yoğun katılım sağladığı iftar buluşmalarının Ramazan Ayı boyunca farklı mahallelerde süreceği öğrenildi.

BİRLİK VE BERABERLİK..
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı iftar sonrası yaptığı konuşmada ilçede sağlanan birlik ve beraberliğe dikkat çekerek, “Atakum İlçesinde örnek bir birlik ve beraberlik ortamı sağlandı. Mahallelerimizde kurduğumuz iftar sofraları her kesimden Atakumluyu aynı masaların etrafında buluşturdu, aynı lokmalar ile oruçlarını açmalarını sağladı. Bu tablo için yaşadığım mutluluğu dile getirmek isterim. İnanıyorum ki bu birlik ve beraberlik içerisinde, hem yerel yönetimler olarak bizler, hem de en büyük güç kaynağımız olan halkımız olarak sizler el ele verdikçe çözülemeyecek sorun, ulaşılamayacak hedef yok” diye konuştu.

TAŞÇI’DAN DAVET
Atakum Belediyesi tarafından Yalı Kafe’de iftar ve sahur vakitleri arasında gerçekleştirilen etkinlikler ise tüm hızıyla devam ediyor. Karagöz ve Hacivat başta olmak üzere Osmanlı ve Türk tarihinin bir çok değerinin sahne aldığı etkinliklerde ayrıca Atakum Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu tarafından dinletiler de gerçekleştiriliyor. Çocuklar için özel oyun alanlarının kurulduğu Yalı Kafe’de doyumsuz Ramazan akşamları yaşanırken, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Ramazan Ayının maneviyatına uygun şekilde sürdürülen etkinliklerimize gösterilerin ilgi memnuniyet verici. Tüm halkımızı Ramazan Ayı boyunca sürecek bu etkinliklere davet ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum