İFTARDAN SAHURA ATAKUM

İFTARDAN SAHURA  ATAKUM
Atakum Belediyesi'nce Mahallelerde düzenlenen iftar yemekleri ve Yalı Kafe'de gerçekleştirilen etkinliklere vatandaş tarafından büyük ilgi gösteriliyor.

YALI KAFE ETKİNLİK DOLU
Atakum Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği mahalle iftar yemekleri vatandaş tarafından büyük ilgi gördüğü gibi, 'İftardan Sahura Atakum' adlı etkinlik programı da hem çocuk ve gençlerin  hem de yetişkinlerin keyifli zaman geçirmesine neden oluyor. Çeşitli oyunlar,tiyatro gösterisi,yarışmalar,Türk Sanat Müziği dinletisi gibi etkinlikler her kesime hitap ediyor.


MAHALLE İFTARLARI SÜRÜYOR
Mahalle iftarları çerçevesinde Çatalçam Pazaryeri'nde gerçekleştirilen iftar yemeği buluşmasında, Aksu, Karakavuk, Güzelyurt, Yeşilyurt ve Özören Mahallesi sakinleri bir araya geldi. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, "Birlik ve beraberliğin en güzel örneği, Ramazan Ayının maneviyatına uygun şekilde, iftar yemeklerinde halkımızın her kesimiyle aynı sofrada buluşuyoruz" dedi.

İFTAR’A YOĞUN KATILIM
Mahalle iftarları çerçevesinde Çatalçam Pazaryerinde gerçekleştirilen buluşmada Aksu, Karakavuk, Güzelyurt, Yeşilyurt ve Özören Mahallesi sakinleri bir araya geldi. Vatandaşların yoğun katılım sağladığı iftar yemeğine Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Atakum Belediyesi Meclis Üyeleri ve mahalle muhtarları da katıldı. İftar yemeğinde konuşan ve birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini sergilediklerini söyleyen Başkan Taşçı, “Mahallelerimizde gerçekleştirilen iftar yemeklerinde halkımızın her kesimiyle aynı sofrada buluşuyoruz. Ramazan ayının manevi duygusundan hareketle örnek bir birlik ve beraberlik sergiliyoruz. Ramazan ayı boyunca mahalle iftarlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

HER YAŞA ETKİNLİK
Yalı Kafe’de kurulan ve vatandaşların yoğun ilgi gördüğü Ramazan etkinlikleri alanında özellikle çocuklar unutulmaz akşamlar yaşıyor. Çeşitli oyunlar, tiyatro gösterileri, konserler ve çocuklara yönelik dans yarışmalarının gerçekleştirildiği etkinliklerde yetişkinler için de Atakum Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından fasıl dinletisi yapılıyor. Ramazan Etkinlikleri kapsamında Yalı Kafe’nin ön kısmına ise bir Ramazan Sokağı kuruldu. Kurulan bu Ramazan Sokağında LÖSAM, ZİÇEV, Özgecan Kadın Koordinasyon ve Sosyal Hizmet Merkezi, Atakum Belediyesi Kültür Evi, Yaşam Parkı, AMİSOS 55 Engelliler Spor Kulübünün stantları yer alırken, vatandaşlar dezavantajlı bu grupların stantlarına yoğun ilgi göstererek destek veriyor. 

MANEVİYATA UYGUN..
Ramazan ayı boyunca gerçekleştirilecek iftar buluşmalarına ve etkinliklere herkesi davet eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum Belediyesi olarak hem iftar buluşmalarımızda hem de birbirinden güzel etkinliklerimizle güzel bir Ramazan ayı geçiriyoruz. Özellikle Yalı Kafe’de iftar vakti ile sahur vakti arasında gerçekleştirilen etkinliklere halkımızın ilgisi büyük. Bu kapsamda sağlanan birlik ve beraberliğin mutluluğunu yaşarken, tüm vatandaşlarımızı da bu etkinliklere davet ediyoruz. Çocuklarımızın doyasıya eğlendiği etkinliklerimizde yetişkinlerin de keyifli zaman geçirmesi bizim en büyük mutluluğumuz. Bunu Ramazan ayının maneviyatına uygun şekilde gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum