İFTARA İFTİRA!

İFTARA  İFTİRA!
Türkiye'nin farklı şehirlerinden gelen 350 Muhtar ile Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda iftar sofrasında buluşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan...

Diyanet İşleri Başkanı'nın da olduğu iftar sofrasıyla ilgili "Alçakça ve yalana dayalı bir iftira kampanyası" dedi.


DİYANET İŞLERİ BAŞKANI
Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz gün de Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ve din adamlarına Saray'da iftar verdi. İftar yemeğinde kullanılan masa, sandalya ve kap kacaklarla ilgili yapılan haberlere Cumhurbaşkanlı'ğı Özel Kalem Müdürlüğü'nden sert bir cevap geldi.

HÜRRİYET, SÖZCÜ BAŞI ÇEKTİ
Hürriyet Gazetesi ve birçok haber kuruluşunca yayınlanan haberle ilgili olarak, Başbakan Danışmanı Mustafa Varank ve Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ve din adamlarına Saray'da verdiği iftara ilişkin çıkan haberlere kanıtları ile cevap verdi. 

AŞAĞILIK İFTİRACILARA CEVAP

Mustafa Varank, "Aşağılık iftiracılara cevap vereyim:bu masa 4600 TL. Onun dışında her şey A. Gül ve Süleyman Demirel zamanından kalma, dünyanın en aşağılık, en kahpe iftiracılarıyla mücadele etmekten bıktık. Bu masa bütün yemeklerde kullanılıyor 4600 TL" açıklamasını yaptı.

ARTIK KIZAMIYORUM

Hasan Doğan ise Mustafa Varank'ın konu ile ilgili tweetlerini rt ederek, "Bardak, çanak... At kafadan bir rakam... Çamur at, izi kalsın! Iftiranın bile bir ciddiyeti olur, bunun adı iftira değil soytarılık! Artık bu iftiralara kızamıyor sadece gülüyorum..."dedi.

YÜZ BİNLİK MASA BU MUDUR?

Hasan Doğan, "Bu mudur yüz binlerce liralık masa! Komik olmayın lütfen... Artık bu iftiralara kızamıyor sadece gülüyorum...Bahsi geçen masa dışında hiçbir şey yeni değil! Masa da basit sunta ve bedeli 4.600 TL+KDV" diyerek haberi yalanladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum