İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTULAR

İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTULAR
Belediye Başkanı Zihni Şahin, Muhtarlarla Ali Kale Turistik Tesislerinde düzenlediği iftar yemeğinde buluştu.

İftar yemeğine ayrıca emekliye ayrılan İlçe Kaymakamı Halis Arslan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Serkan Savaş, Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, Ticaret Borsası Başkanı Namık Kibaroğlu ve birim müdürleri katıldı.

GELECEĞE HAZIRLIYORUZ
İftar yemeği sonrası konuşma yapan Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ramazan ayında sürekli dostlar meclisinde vatandaşlarla iftarda olduklarını belirterek şunları söyledi: “Bu akşam ki iftarımızı muhtarlarımızla yapacaktık. Fakat Kaymakam beyle vedalaşmadan evvel son bir kez daha bir araya gelmek adına beraberce iftar yapalım diye bu iftarı böylece birleştirdik. Güzel de bir atmosfer oldu. Kaymakam beye Bafra için yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Her şeye rağmen Kaymakam Bey gayretli çalışmalarda bulundu. Bafra’mız her şeyin en iyisine sahip olmalı. Bu amaçla hep birlikte hareket etmekteyiz. Bafra’mızı geleceğe hazırlamak için çabalıyoruz. Birlikte çalışarak ilçemizi hak ettiği yere kavuştururuz inşallah. Ramazanın manevi ikliminden faydalanmak için gerçekleştirdiğimiz bu gecelerin milletimizin beraberlik duygularının pekişmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Milletimizin ebediyen bir olarak hür bir şekilde varlığını sürdürmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Kaymakam beye de bundan sonraki hayatında ailesi ile birlikte sağlıklı uzun ömürler diliyorum” dedi. 

PASLANMAKTANSA ÇALIŞARAK YIPRANMAK İYİDİR
Daha sonra Kaymakam Arslan’a davetliler, oda başkanları ve kurum müdürleri tarafından hediye takdimi yapıldı. Ardından teşekkür ve veda konuşması yapan Kaymakam Halis Arslan şunları söyledi: “Değerli başkanıma bu muhteşem tabloyu oluşturduğu için ve katılımda bulunan bütün davetlilere şükranlarımı sunuyorum. Meslek hayatımın belki de son cümlelerini kuruyorum. Ölene kadar devam edecek dostluğumuzun temelini attınız. Belediye başkanımızın öncülüğünde Bafra halkımız, birim müdürlerimiz, muhtarlarımız ve oda başkanlarımız kısaca herkes Bafra’nın aynası oldu. Ben doğrusu bu kadar ilgi ummuyordum. Özellikle son günlerde göstermiş olduğunuz yakın alakayı hiçbir zaman unutmayacağım. Bafra laboratuvarı çok genişti, hep birlikte kıt kaynakla çalıştık. Herkes bir şey yapıyor biz de gönül yapmaya çalıştık. Velhasıl boş oturup paslanmaktansa çalışarak yıpranmak iyidir dedim. Tecrübelerimizi aktarmaya çalıştık. 1986 yılında yılın idarecisi seçilmiştik, o beni çok etkiledi. Ben de aynı yerde kalmaya gayret sarf etmeye çalıştım. Ailemi ve çocuklarımı ihmal ettim ama ülkemi ihmal edemezdim. Ülkemin sırtımda büyük yükü vardı. Çünkü beni yetiştirdi. Besledi büyüttü, yatılı okullarda okuttu, bu makama getirdi. Vatan borcu çalışarak ödenmeliydi ben de bunu yaptım arkadaşlar. Vatanını en çok seven görevini en iyi şekilde yapandır felsefesi ile çalıştım. Bu emekler Bafralılara ve ülkeme helal olsun. Kapımız, gönlümüz, telefonumuz her zaman sizlere açık olacaktır. Güzel günlerde yeniden buluşmak üzere, bu güzel Ramazan gününde hepinize sağlık, afiyet diliyorum. Allaha ısmarladık” dedi.

Programa katılan davetlilerle tek tek vedalaşan Kaymakam Halis Arslan, Belediye Başkanı Zihni Şahin ile birlikte davetlilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.