İçimde bir yerler cayır cayır yanıyor

İçimde bir yerler cayır cayır yanıyor
SAMSUN'da sekreterinin eski eşinin bıçaklı saldırısında yaşamını yitiren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Aynur Dağdemir’in ikiz kızları, yaşadıkları acıyı sosyal medya üzerinden paylaştı.

Gelen taziye mesajlarına yanıt veren Başak Dağdemir’in 'Bana can veren, canım arkadaşım, biriciğim, annem melek oluverdi bir anda. Anlatmak mümkün değil, tek hissettiğim içimde bir yerlerin cayır cayır yandığı' yazısı yürek dağladı.

Geçen Perşembe günü meydana gelen olayda İlkadım İlçesi'nde özel hastanede görevli ikiz çocuk annesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı 49 yaşındaki Op. Dr. Aynur Dağdemir, sekreteri Şeyda A.’nın eski eşi Yusuf Demirbaş tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Binlerce kişinin katılımıyla düzenlenen cenaze töreniyle Op. Dr. Aynur Dağdemir toprağa verildi. Cenaze töreni süresice metanetli bir şekilde duran Dağdemir’in ikiz kızları Tıp Fakültesi’nde okuyan Başak ve Hukuk Fakültesi’nde okuyan Tuğçe Dağdemir yaşadıkları acıyı sosyal paylaşım sitesindeki hesaplarından anlattı. 

'ELİM VARMIYOR YAZMAYA'

Sosyal Paylaşım sitesindeki hesabına yazılan taziye mesajlarına cevap veren Başak Dağdemir şunları yazdı:

"Mesaj atan, arayan herkese teşekkür ederim. Dönemedim, dönemiyorum. Elim varmıyor yazmaya. Bana can veren, canım arkadaşım, biriciğim, annem melek oluverdi bir anda. Anlatmak mümkün değil, tek hissettiğim içimde bir yerlerin cayır cayır yandığı. Allah razı olsun. Lütfen onun için dua edin."

Tuğçe Dağdemir ise aynı sitedeki hesabındaki profilini kararttı.  DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.