Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

İÇERDE 3 ---- DIŞARDA 1 PUAN

        Değil 90 dakika, sabaha kadar oynansa da bu maç,  inanın beraberlik bozulmazdı. Manisa'nın forvet hattında sıkıntı bir hayli fazla,  bizde zaten forvet hattı yok gibi, her iki takımda golcü olmayınca da maçı sabaha kadar oynatsan bile gol çıkmaz ve maç  0-- 0 biterdi. Mutlak puan almak için sahaya çıkan Samsun sporda hedef, topu mümkün olduğu kadar defansın uzağında bir yerlerde tutmak, duran toplardan veya karanboldan bir gol bularak bunu korumaktı. 


Topu çoğu zaman hedeflediği gibi defansın uzağında tutmayı başardı Samsun spor ama, o duran top organizasyonlarını ve kontra atakları bir türlü bulamadı. Sanırım bunda da, Canberk'in maç öncesi ısınmada sakatlanması ve sağ beke mecburen H.İbrahim PEKŞEN'in geçmesi etken oldu.


         İkinci yarının ilk 15 dakikası Manisa'nın belki gol atarım çalışmaları vardı ceza alanımız içinde, ama onlarda  var olan forvet hattının beceriksizliği ve kaleci Furkan'ın formu,  tabelanın değişmesine engel oldu. Zola'nın 59 daki çift sarıdan kırmızıyla oyundan atılmasından sonra mecburen geriye yaslanarak oynayan Samsun spor da Mehmet ve Mustafa az daha sorumluluk alsalar, 3 ncü bölgede hakimiyet kurarak belkide gol bulabilirdik. 


         Urfa ve Manisa maçlarında takımda gözle görülen, bir özveri ve güven var. Takım, bu iki maçta da ayağa paslarla az da olsa dördüncü bölgeye posizyon üretmeye başladı. Sanırım önümüzdeki haftalarda oyunu 3 ve 4 cü bölgelerde oynatmaya başlayacak olan Osman hocayı kutlamak lazım.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR