İBRETLİK HİBRİT GALİBİYET 

Başkent Akademi maçındaki galibiyetle puan farkını ikiye çıkardık. Gizli ve özel gol koklayıcı Gökhan Alsan'ın frikikten attığı golle maça başladık, peşine yattık istekli ve iştahlı futbol sergileyemedik.

Bu arada bulduğumuz net gol pozisyonlarında forvetler de beceriksiz olunca ve ayaklarında top tutamayıp buna da çok pas hatası eklenince  rakibe güven geldi. Başladılar üzerimize gelmeye, defansımız da gereksiz çok yan pas yaptı. Hatta bir iki pozisyonda rakip araya girip tehlike yarattı ve bu kötü futbolla soyunma odasına girdik.

Kulaklar Trabzon'da Manisa FK hala 0-0, devre arasında dedim Ertuğrul hoca bazılarının kulaklarını çeker, gereken uyarıları yapar sahaya öyle  çıkarlar. İkinci yarıya gene iyi başlamadık, neyse sorun hibrit  çimde ise sıkıntı yok derken rakip bu sefer bayağı net gol pozisyonları yakaladı. Bizim gibi üst düzey takıma hiç yakışmadı.

Özellikle Atabey Çiçek, Gökhan Meral, İlyas Kubilay ve yeni transfer Veli Çetin'i çok durgun gördüm. Bu arada sayın Ertuğrul Sağlam hocam ilk on birimizi bilelim, ezbere sayalım. Başkent Akademi maçında bazı değişiklikler hiç olmadı, maç 2-0 iken bile rakibe çok net gol pozisyonu verdik. Atsalar sıkıntı olurdu, tamam biz de kaçırdık ama böyle maçlarda bulduğun zaman atacaksın, atamayınca da rakibe böyle basit ve acemice pozisyonlar vermeyeceksin.

Hiçbir zaman oyuna olan konsantresini bozmayan, maçın her dakikasını oynuyormuş gibi yaşayan Nurullah Aslanıma bir kez daha çok teşekkür ederim. Defansta herkes uyudu, o uyumadı. Devam Aslanım, bu kutsal formadan sonra Ay-Yıldızlı milli takım forması sana yakışır.

Bu maçta ibret alınacak çok pozisyonlar yaşandı. Hocamızın maçı bir daha  izleyince gerekenleri yapacağına inanıyorum. Geçen yazımı okuduysanız liderliği puan farkı ile perçinleyeceğimizi yazmıştım. Bu da olduğu için sevincim ikiye katlandı.

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR