Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

İ M Z A 

İnternetteki buresim çok manalı. AHLAKSIZLIK  yönü bir tarafa yazıların etrafındaki HAÇ İŞARETLERİ ÖNEM TAŞIYOR.Bu bir SİMGE, Kanal 7 de oynayan Hz. Yusuf filmindeki AMON PUTPEREST  PAPAZLARININ ELLERİNDEN DÜŞÜRMEDİKLERİ FİGÜR.

ss-001.jpg

Hırıstıyanlığın nereden DEVŞİRİLDİGİNİ gösteren bir şimge. Amon düzenindede PUTHANELER  çevrelerinde  tapınaga GELİR maksatlı FAŞİHEŞERİN sıra sıra müşteri ayarlamaları, Tapınaklardaki fuhuş odalarında ZİNA yaptıkları bilinen tarihi bir gerçek, Aradan geçen 5 bin yıla rağmen, bu işi 21 asırda boyunlarına PANKART ASIP, FUHUŞ YAPARIZ-ŞEVİŞİRİZ- HAMİLE KALMAM-KURTAJ YAPTIRIRIM. SANA NE PANKARTI İLE YOLLARA DÜŞENLERİN, HANGİ PUT İÇİN BU İŞLERİ YAPTIKLARI SORĞULANMALIDIR. 

Bunu Siyasi bir terçih olarak kullananların, İÇKİDE-ZİNADA BİRLEŞMELERİ KADİM TARİHTEKİ GÖRÜNÜMÜ İLE, ŞEYTANİ İFSATIN EN AÇIK GÖRÜNTÜLERİDİR. Elbette ki bu işin arka planında, HAÇ işareti ile, bu eylemin kime, kimlere ait oldugu atılan HAÇ şekli ile adresini göstermektedir. 

CHP nin başı ile peşindeki siyaset sürüsünün , Meslek  edindikleri , YALAN –DOLAN – İFSAT ETME POLİTİKALARININ, örf,adet ve İnançlarımızdaki DOĞRU insan tariflerine hiç de uymadığıdır. Verdikleri beyanatlar ile, Bunların  bir kısmının TÜRK lüğü RET ettikleri, İSLAM a DÜŞMAN OLDUKLARI, EZANDAN-KUR-ANDAN-TESETTÜR ve İSLAMİ KIYAFETLERDEN RAHATSIZLIK DUYDUKLARI, her gün basına yansıyan haberler ile alemce malümdür.

1950 den evvelki iktidarlar döneminde, PİÇ nesil üretmek için, ÖGRETMEN okullarından (Hasan oğlan) gibi, birçoklarında ERKEK-KIZ BİR ARADAKİ YATAKHANE olayları, KARMA EĞİTİMİN temelindeki tercihin, Hala HASTANELERDE UYGULANAN KADINLI ERKEKLİ KOĞUŞLARIN hep aynı, AYKIRI akla hizmet için kurulan TUZAKLAR dı. Meclisteki DAMIZLIK ERKEK İTHALİNE AİT, HIRISTIYAN OLALIM TEKLİFİNDE BULUNANA, YAZIYI DEĞİŞTİRİP, BABASININ MEZAR TAŞINA OKUYAMAZ HALE GETİRİLEN HALKA, İÇKİ FABRİKALARI KURUP, BİRA İÇİMİNi ÇOCUKLARA KADAR İNDİRMEYE ÇALIŞANLARA, EZANI, KUR”AN-I YASAKLAYIP
CAMİLERİ AHIR,DEPO, MEZBELELİK HALİNE GETİRENLERE, TÜRK MİLLETİ HİÇ BİR ZAMAN İTİBAR ETMEMİŞ, 1950 BEYAZ İHTİLAL ADI VERİLEN SİYASİ TERCİHLE, DEMOKRATLAR CHP nin BÜTÜN BASKI ve DALAVERELERİNE RAĞMEN İKTİDAR OLMUŞTUR. Tarih Tekerrürden  ibarettir diyen ne doğru söylemiş.

BEŞBİN YIL EVVELKİ AMON PUTU Papazlarının işledikleri AHLAKSIZLIKLARI bu gün aynen YAPMAYA ve YAŞATMAYA GAYRET EDEN SOLCULARIN , VARLIĞI BUNUN İSPATIDIR.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR