HUZUR DOLU PROJE

HUZUR DOLU PROJE
İlkadım Belediyesi tarafından Baruthane Mahallesi’nde yapımına başlanan Merdivenli Yol bölge halkının ulaşımını kolaylaştıracak.

İlkadım Belediyesi tarafından Karasamsun Mahallesi’nde başlatılan merdivenli yol projesi bölge halkının ulaşımını kolaylaştıracak. Yapılan merdivenli yol ile Ihlamur Caddesi üzerinden Baruthane Mahallesi'ne geçiş yapan bölge halkı rahat bir nefes alacak. Doğal alan korunarak yeşil bahçelerin içine yapılan yürüyüş yolunda aynı zamanda dinlenme alanları da olacak.

 

Doğal alanlara hassasiyetimiz tamdır

 

Başlatılan çalışmaları yerinde inceleyerek detaylı bilgi alan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok halkın istekleri ve önerileri doğrultusunda bu projeye start verdiklerini söyledi. Başkan Tok ayrıca doğal alanlar konusunda hassasiyetine değinerek  yapılan çalışmalarda doğal alanlar ve ağaçlar için elimizden geldiğince hassas davranıyoruz dedi.

 

 

Bölge halkının isteği üzerine merdivenli yol projesine start verdiklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok " Göreve geldiğimizden bu yana vatandaşlarımızı en iyi şekilde nasıl memnun ederiz onlar için en iyisini nasıl hayata geçiririz anlayışıyla sahalardayız adımlarımızı sürekli bu anlayış çerçevesinde atıyoruz. Dolayısıyla bu amaçla başlattığımız "Merdivenli Yol" projemiz de kısa bir süre sonra halkımızın kullanımına açılacak. Yaptığımız bu yol ile bölge insanımızın hem ulaşımını kolaylaştıracak hem de kısa da olsa vatandaşlarımızın bir doğa yürüyüşü gerçekleştirmelerine vesile olacağız. Yaptığımız projelerimizde en çok dikkat ettiğimiz husus ise doğayı koruyarak çalışmalarımızı bitirmek. Bu noktada merdivenli yol çalışmalarımızda da doğayı, ağaçları koruyoruz. Başlatılan projemizde dinleme alanları, seyir alanı ve doğa ile iç içe yürüyüş yolları bulanacak. Kısa süre sonra bitireceğimiz çalışmalarımızda halkımız gönül rahatlığı ile buraları kullanabilecek" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.