Nihat Kahvecioğlu

Nihat Kahvecioğlu

Hüseyin DERELİ..![2]

Siyaset kazanı diye başladığım yazı dizisi, nerelere doğru kaydı veya kaydırmam gerekti.

Geçen hafta AK Parti Atakum ilçe başkanı Hüseyin DERELİ hakkında bir yazı yazdım.Bunlar;Gördüklerim,yaşadıklarım ve düşüncelerim, beni bağlar dedim.

Hafta içinde gelen telefonlardan,birebir görüşmelerimden ve yazıma yazılan yorumlardan,yazımı beğenenlerde var beğenmeyenlerde.Beğenmeyenlerden şunu anladım.Sanki yazdıklarım Hüseyin DERELİ başkanın şahsıyla ilgili şeylermiş.Asla..!Şahsıyla ilgili düşüncelerimi ilk yazımda şöyle yazmıştım “severim sayarım o kadar “diye.Şahsıyla ilgili yazdıklarımın tümü, işte hepsi bu kadar.

Ama ben iddia ediyorum ve o iddiamı da sürdürüyorum.Hüseyin DERELİ başkan, iyi bir insan olabilir ama iyi bir yönetici değil.Üstelik iyi bir insandan da başarılı bir lider olur diye  bir şey yok.

 

“AK PARTİ HİÇ KİMSEYE MAKAM VE MEVKİ  VERİLMEK İÇİN KURULMADI.AK PARTİ, HİZMET ETMEK VE SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN KURULDU.

Recep Tayyip ERDOĞAN”

 

 

İyi bir lider toparlayıcı olur,kinci olmaz..! AK Parti Atakum İlçede bütünlük ve bağlılık nerde? Herkes bir tarafta.Önüne gelen ilçeye çatıyor.Çok seslilik ve çok başlılık had safhada.Atakum'da AK Parti adına kaybedilen her şeyde , herkes bir birini suçluyor.Acaba biz bu hatayı nerde yaptık diyen bir başkan yok.Yok olduğu içinde, herkes birbirini suçluyor.Bunları gördüğüm içinde, şuan görevin başında olan başkanın, Hüseyin DERELİ'nin başarılı olmadığını iddia ediyorum.Her zaman söylediğim bir şeyi şimdide sizlerle paylaşayım.En iyi örnek yaşadığınız örnektir.Doğruluğunu test etmenize gerek yoktur.Çünkü doğru olduğunu bilirsiniz.

Lider kinci olmaz. Örneğin; AK Parti Atakum İlçeye üye olmada  bir kısım insanlara zorluk çıkarıldı.İlçe kabul etmedi.Aklan karayı seçtikten sonra üye yapılanlar oldu.Neden? Hüseyin başkan çıkıp nedenini açıklasında, bizde bilelim.Başka partiden olmak suçmuydu. AK Parti de başka partili yokmuydu ki..!

İşte insanlar böyle küstürüldü. Bu küskünlüklerde kar yumağı gibi büyüdü de büyüdü.

Anlattıklarım,anlatmaya çalıştıklarım; “Kızın sana söylüyorum,gelinim sen işit” mantığıdır.Anlattıklarımın doğru olması için de yazımda belirttiğim gibi birebir yaşadıklarımı yazıyorum.

Benim sıkıntım Hüseyin DERELİ değil.AK Parti bu gidişle, Atakum'da gelecekteki seçimi kaybedeceği kaygısıdır.Bunun kaynak noktası da AK parti ilçe başkanlığı ve başındaki Hüseyin DERELİ'dir.İnsanlar gördüklerini söyleyecek, ilçe başkanı da bunların analizini yapıp, yanlışlarını bulacak.Çoğunluğun sesine kulak vermeyen, sonunda sessiz kalmaya mahkum olur.Sayın DERELİ'yede düşen, yanlışlarını bulup düzeltmektir.Yok'' Nato kafa, nato mermer''diyorsa, mutlaka sonuçlarına da katlanacaktır.Çünkü büyük vebal taşıyor.Hüseyin DERELİ'de taşıdığı vebalin bedelini, hata yaparsa bir gün gelir öder.

Her şey gönlünüzce olsun.

SEVGİLERİMLE.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Nihat Kahvecioğlu Arşivi
SON YAZILAR