HÜSEYİN ALTIN İSTANBUL'DA ANILIYOR

HÜSEYİN ALTIN İSTANBUL'DA ANILIYOR
Samsun Ayvacık doğumlu, aslen Bafralı ve Samsun Atakum' da ikamet eden söz yazarı, emekli eğitimci ve merhum bestecilerinden Hüseyin Altın, İstanbul Sütlüce Mezarlığı' ndaki kabri başında dualarla anılacak.

Sosyal bir paylaşım sitesinden yapılan duyuruda; bestekar Hüseyin Altın, Bafralı söz yazarı Oktay Zerrn ile ilk defa Samsun' da bir otelde tanışmışlar ve bestekar Altın, söz yazarı  Zerrin' e bir şiirin besteleyeceğini duyurmuştu." Kıskananlar Darılmasın- Aşikar " adlı albümündeki " Kurtar Beni Allah' ım " adlı şiirini besteleyip kasedinde yer veren merhum Hüseyin Altın' ın vefatının 1. sene-idevriyesinde, 23 Temmuz 2017 Pazar günü kabri başında dualarla anılacağı açıklandı.Merhum besteciye rahmet  dileriz. Zerrin' in bestelenen şiiri ise şöyle:

KURTAR BENİ ALLAH`IM

Yüreğimdeki taştan/ Gönlümdeki telaştan/ Gözlerimdeki yaştan/Kurtar beni Allahım/ O Leyla`nın elinden/ Nazından, sitemiden/ Vefasız sevgisinden/ Kurtar beni Allahım/ Ruhumdakı esrardan/ Ümitsiz her ısrardan/ Korkulu rüyalardan/ Kurtan beni Allahım...

Haber Merkezi- Bafra

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.