Hünerlerini sergilediler

Hünerlerini sergilediler
Hasköy Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri, açtıkları sergiyle hünerlerini görücüye çıkardı. Serginin açılışına katılan Canik Belediye Başkan Yardımcısı Alican Usta, öğrencileri tebrik etti.

Hasköy Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri tarafından Piazza AVM Sanat Galerisi'nde Yılsonu Karma Sergisi açıldı. Öğrencilerin hünerlerinin yer aldığı serginin açılışını Samsun Vali Yardımcısı Hakan Kubalı, Canik Belediye Başkan Yardımcısı Alican Usta ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar gerçekleştirdi. Okul idarecileri ile sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinin de yer aldığı sergi açılışı öncesi, öğrenciler sergiledikleri halk oyunları gösterisi ile büyük beğeni topladı.

ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

Açılışın ardından öğrencilerin çalışmalarını inceleyen Başkan Yardımcısı Alican Usta, her biri birbirinden güzel çalışmalar nedeniyle minikleri tek tek tebrik etti. Öğrencilerin kültür ve sanata ilgilisinin memnuniyet verici olduğunu belirten Usta, "Hasköy Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri üzerinde okul idaresinin ve öğretmenlerinin ilgisi, gayreti belli oluyor. Hem öğretmenlerimizi hem de öğrencilerimizi tebrik ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.