Hugh Jackman'ı İstanbul'da izlemek 975 TL

Hugh Jackman'ı İstanbul'da izlemek 975 TL
Hugh Jackman'ın 17-20 Mart arasında İstanbul Zorlu PSM'de gerçekleştireceği gösterisinin bilet fiyatları 975 TL'ye kadar ulaşıyor.

 “X-Men” ve “Wolverine” film serileriyle büyük beğeni toplayan Hugh Jackman, "An Evening with Hugh Jackman" gösterisiyle İstanbul'a geliyor.

2009 yılında düzenlenen Oscar Ödül Töreni’ndeki şovuyla tüm dünyada ünlenen Avustralyalı oyuncu, 17-18 Mart tarihlerinde Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi’nde Broadway şovu “An Evening with Hugh Jackman”ı sahneleyecek.


"An Evening with Hugh Jackman" gösterisinde Jackman'a 27 kişilik bir orkestra ve dansçılar eşlik ediyor.

Kurgulanmış olsa da çoğunluğu doğaçlama ve şarkılardan oluşan gösteride izleyiciler, ünlü aktörü farklı bir yönünü keşfedecek. "Singin' in the Rain ve Guys and Dolls" gibi klasik olmuş müzikallerden yorumların yanı sıra sanatçının vatandaşı olduğu Avustralya'nın yerli Aborjin kültürü ile "The Boy from Oz (Oz'lu Çocuk)" adlı ve kendisine Tony Ödülü kazandıran filmde canlandırdığı Peter Allen'ın bestelerine de yer veriliyor.

TÜRKİYE’DEKİ EN PAHALI KONSERLERDEN BİRİ
Türkiye'ye ilk kez gelecek olan gösterinin bilet fiyatları ise bu güne kadarki en pahalı etkinliklerden biri olma özelliğine sahip. Geçtiğimiz yıl İstanbul'da konser veren Justin Bieber'ın VIP biletleri 523 TL'den alıcı bulmuş, dinleyicileri bilet fiyatlarına tepki göstermişti. AncakHugh Jackman'ı çok yakından izlemek ve dinlemek isteyenler için belirlenen en yüksek bilet fiyatı 975 TL olarak açıklandı. Diğer kategorilerdeki biletlerin fiyatları ise 750 TL, 599 TL, 452 TL.

Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde düzenlenecek olan etkinliğin en ucuz biletleri ise 192 TL değerinde, 5. kategorideki bu biletler ise tükendi.HÜRRİYET

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.