HÜCUMUN KADERİ BUZ'UN ELLERİNDE

HÜCUMUN KADERİ BUZ'UN ELLERİNDE
Kırmızı-beyazlı ekipte değişim rüzgarları esmeye devam ederken Teknik Direktör İrfan Buz'un hücum hattıyla ilgili vereceği karar merakla bekleniyor.

MERAK EDİLİYOR
Sezon boyunca hücum hattından pek de hoşnut kalmayan Samsunsporlu taraftarlar zaman zaman futbolcuları sert bir dille eleştirdi. Bazı maçlardan sonra ıslıklanan oyuncuların da aralarında bulunduğu oyuncuların akıbeti merak konusu oldu. Göreve gelen Teknik Direktör İrfan Buz, transferlerle ilgili, "Listemiz çok kabarık. Bunları yönetimle istişare şekilde gittiğimizde doğruyu bulacağız. Kadro yapısını çok fazla şişirerek değil de kaliteli bir şekilde yaparak bu işi götürmemiz gerekiyor" diyerek oyuncu sayısının azalacağını ima etmişti.

manset-007.png

45 GOLLÜK KATKI
Geride bıraktığımız sezonda Yılport Samsunspor'un 34 maçta rakip filelere attığı 60 golün 45'i beş isimden gelmişti. 14 golle takımdaki en skorer oyuncu olan Bahattin Köse'yi kaydettiği 10 golle İlyas Kubilay Yavuz takip etmişti. Gollerinin yanında Köse 2 Yavuz'un ise 3 asistle takıma katkı sağlamıştı. Toplamda 24 gol kaydeden ikilinin ardından takımdaki en çok golle buluşan isim ise 9 gollük katkısıyla Samet Asatekin olmuştu. Sezon boyunca kaydettiği 9 golün yanı sırada 1 kez de asist yapan Asatekin'i, 6'şar gollü Abdülkadir Özgen ve Erhan Şentürk takip etmişti. Toplam 45 gole imza atan ve takımın gol yollarındaki yükünü sırtlayan bu beş isimden önümüzdeki sezonda hangilerinin kırmızı-beyaz forma ile yola devam edeceği taraftarlar tarafından merak ediliyor.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.