HÜCUMDA ÜST DÜZEY REKABET

HÜCUMDA ÜST DÜZEY REKABET
Yapılan takviyelerle hücum bölgesinde epey alternatif elde eden kırmızı-beyazlılarda futbolcular arası rekabet adeta tavan yaptı.

Her mevkide alternatifleri olan Yılport Samsunspor'da özellikle hücumdaki rekabet ortamı göze çarpıyor. İlk 11 oyuncusu olabilmek adına birbirleriyle yarışan futbolcular antrenmanlarda tüm güçleriyle çalışıyor. Hücum ve kanat bölgesinde ligde 15 golle zirvede bulunan Bahattin Köse, 8 gollü Atabey Çiçek, Ahmethan Köse ve Guido Koçer'in yanı sıra devre arasında transfer edilen İbrahim Halil Çolak ve Burak Çalık birbirleriyle kıyasıya rekabet yaşıyor.

hucum-2.JPG

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve teknik heyetin gözüne girebilmek için ter döken hücum oyuncuları maçlara büyük bir iştahla hazırlanıyor. Son oynanan Başkent Akademi Futbol Kulübü maçında golle buluşamayan Bahattin Köse ve Atabey Çiçek'in yanı sıra oyuna sonradan dahil olan İbrahim Halil Çolak ve Ahmethan Köse'nin iştahlı oyunu antrenmanlara da yansıyor. Transferinden sonra henüz şans bulamayan Burak Çalık da göz önüne alınırsa Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın Tarsus İdman Yurdu maçındaki hücum tercihi merak ediliyor.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.