HODRİ MEYDAN

HODRİ MEYDAN
Samsunlu işadamı ve medya Patronu Kadir Şahin sosyal medyada yaptığı paylaşımda yeni kurulan Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Platformuna meydan okudu.

Samsunlu işadamı ve medya Patronu Kadir Şahin sosyal medyada yaptığı paylaşımda yeni kurulan Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Platformuna meydan okudu. Şahin paylaşımında ‘’Platformda 18 kişilik yönetim var her biri Samsunspor’a 200 bin dolar versin bizde Şahin Medya olarak 300 bin dolar vereceğiz’’ diyerek adeta hodri meydan dedi. Şahin’in bu paylaşımı Samsun kamuoyunun büyük desteğini alırken, bizde Denge gazetesi olarak Şahin’in bu çağrısına sonuna kadar destek veriyoruz.

 

OSMAN YILMAZ BU İŞİ ÇÖZMELİ

 

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları platformunun kuruluş aşamasında önemli rol alan kısa adı ASİAD olan ve Osman Yılmaz’ın başında olduğu Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği   adından da anlaşılacağı üzere, Ankara’da yaşayan Samsunlu Sanayici ve İşadamlarının Derneği olarak bu işadamlarından para toplamak suretiyle Samsunspor’un içerisinde bulunduğu bu zorlu yoldan bir an önce çıkması için gerekli çalışmayı yapması beklenmektedir. Samsun Platformun sadece yemek, içmek, protokol toplantıları yapmak için kurulmadığını fark edip Samsunun marka değeri olan Samsunspor’un içerisinde bulunduğu bu durumdan kurtulması gerektiğinin bilincinde olunmasına rağmen bu konuda en ufak bir çalışmanın yapılmamış olması da platformun ne işe yarayacağı sorularını akıllara getirmekte.

 

BASINA ÇIKIP HAVA ATMAK DEĞİL, İCRAAT YAPMAK LAZIM

 

Yeni kurulan Samsun Platformunun dün bazı yerel gazetelerde ve internet sitelerinde çıkan toplantı haberleri Platformun Samsun adına çok iş yapacağı imajını verirken, Samsunspor ile ilgili en ufak bir icraat yapmamış olmaları da platformun iş yapmak için mi yoksa birilerini siyasete hazırlamak için mi kurulduğu sorularını akıllara getirmekte. Konuyla ilgili Samsunlu işadamı Kadir Şahin’in sosyal medyada yaptığı çağrının ardından platformun ne yapacağını merak ediyoruz. Konunun takipçisi olup siz değerli okurlarımızla paylaşmaya devam edeceğiz.

A.Ufuk Erkan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.