HOCAOĞLU,’HEDEFİMİZ 4’TE 4’

HOCAOĞLU,’HEDEFİMİZ 4’TE 4’
Türkiye Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Grup’ta mücadelede eden Çarşambaspor’un Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu,” Son haftalarda aldığımız galibiyetler serisini 13 Şubat Erzincan Gençlikspor maçında da sürdüreceğimize inanıyorum ”dedi.

BUDA BİZİM İÇİN ÇOK İYİ BİR BAŞARI
Son üç haftayı dokuz puanla kapattıklarının altını çizen Yeşil-Beyazlı ekibin tecrübeli Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu,”  Rakiplerimizin karşısına iyi mücadele ettik. Aldığımız galibiyetler sonucunda dokuz puan aldık. Buda bizim için çok iyi bir  başarı bu başarıyı kulüp yöneticilerimizin yanı sıra taraftarlarınızla birlikte yakaladık. Sahamızda onadığımız son maçımızda kazandık. Alınan bu güzel galibiyetten sonra futbolcularımı kutluyorum” diye konuştu.  

ÜÇ PUAN PAROLASI İLE HAZIRLANACAĞIZ
Hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları 13 Şubat Erzincan Gençlikspor maçını hazırlıklarına başlayacaklarını hatırlatan Hocaoğlu,”  Her hafta rakiplerimizin karşısına ciddi bir şekilde hazırladıysak bu maçada aynı şekilde üç puan parolası ile hazırlanacağız. Bu arada sezon başından bu yana her zaman yanımızda olan taraftarlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Gelecek sezonda Çarşambaspor’un yanın görmek istiyoruz. 13 Şubat Erzincan Gençlikspor maçı galibiyeti ile sezonu noktalayacağımıza inanıyorum “dedi.
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.