Hocaoğlu: ‘Yeni Samsun'u Birlikte İnşa Edeceğiz’

Hocaoğlu: ‘Yeni Samsun'u Birlikte İnşa Edeceğiz’
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, Türkiye'nin 2023 ve sonrasındaki hedeflerine hızla ilerleyeceğini belirterek "Hep birlikte Yeni Samsun'u inşa edeceğiz" dedi.

Seçim gezilerini sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, Tekkeköy ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ın da katıldığı seçim gezisinde esnafı ziyaret eden ve vatandaşlarla sohbet eden Hocaoğlu, 7 Haziran seçimlerinin önemine işaret etti. Hocaoğlu, "7 Haziran tarihi sadece Türkiye için değil, Müslüman alemi ve mazlum coğrafyalar için de önemli. Türkiye'nin istikrarlı büyümesini sürdürebilmesi, yeni anayasa ve Başkanlık Sistemi için AK Parti 7 Haziran'da sandıktan daha güçlü çıkmalıdır" dedi.

 

YENİ TÜRKİYE, YENİ SAMSUN

 

Yeni ve mutlu Türkiye hedefine kadrolarıyla, potansiyeli ve inancıyla güç katacak şehirlerden birinin Samsun olacağını ifade eden Hocaoğlu, "Yeni Türkiye ve Yeni Samsun'u hep birlikte el ele, gönül gönüleinşaa edeceğiz. Türkiye'miz, 7 Haziran'dan sonra da 2023 ve sonrasındaki hedeflerine hızla ilerleyecektir. Birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek önümüzdeki yılları Türkiye'nin her geçen gün daha da güçlendiği bir dönem olarak tarihe kazıyacağız. Bundan zerre kadar şüphemiz yok" diye konuştu.

 

MUTLU VE ZENGİN BİR SAMSUN

 

Değerlerine sahip çıkan bir Samsun hayal ettiğini dile getiren Hocaoğlu, "Benim gönlümdeki Samsun artan yeni iş olanaklarıyla, elindeki zenginliklere yepyeni bir vizyonla sahip çıkmış, insanları mutlu, zengin bir Samsun'dur. Allah'ın izniyle Meclis'e gidersem AK Parti'nin 2023 vizyonu ve misyonuyla ortaya koyduğu birçok projede Samsun'u hak ettiği yere taşıyacağımızdan eminim. Halkımızla, bürokratlarımızla, iş adamlarımızla, basınımızla, STK ve sendika kuruluşlarıyla güç birliği yaparak, özellikle işsizliğe karşı istihdama yönelik projeler üreterek Samsun'umuzu 2023'e taşıyacağız" şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.