Kıvanç Özpıçak

Kıvanç Özpıçak

Hoca şansı


      
Yaklaşılan  bir şampiyonluğa, orta alanda bir yumak oluşturan topçuların bu hedefe bir adım daha yaklaşmak için verdikleri söz ile oyuna başlayan takımımız, karşılarında 2. bölgenin önünde defans yapmaya çalışan bir takım görünce hızlı ve çabuk olan Zenke-Agbetu ikilisini bu defansın arkasına sarkıtmaya başladı ki; 20. dakikada bu muhteşem ikiliden Agbetu, soldan sarkarak topu 6 pas içine çıkartınca Zenke'nin 15. golünün atmasına neden oldu. (0-1) Oysa ki biz karşılaşmaya hiç oynayamadığımız ama Kalpar hocamın ısrarla bazı maçlarla da oynattığı 4-4-2 ile başladık. Bu sistemde topa çok iyi hakim olan ve topa çok iyi basıp rakip defansın arasına nokta paslar çıkartan Ufuk ve Murat' dan gereği kadar faydalanamıyoruz. Bu sebepten de orta sahanın yükü Hakana kalıyor. Bu bölgede topçumuz tek başına savaş verince, bu maçta da olduğu gibi orta sahamız zayıf ve kuvvetsiz kalıyor. Böyle bir sistemde oynamadığımız anda Denizli spor'un, ekmeğimize yağ sürer gibi defansını öne çıkarması bizim için harika oldu. Bulduğumuz golden sonraki rehavet biçiminde ki oyunumuza Allah 'tan ki devre yetişti ve ilk 45 dakika bitti.
İkinci yarıya çok iyi ve hızlı başlayan Denizli spor karşılaşmayı, kalecimizin koruduğu ceza alanı içinde oynayınca, Ahmet'in devleştiği bizim eridiğimiz anlar başlamış oldu.. ama yılların duayeni olan Mahir bey ( Mahir ağabey) ' inde bahsettiği ve benimde inandığım ( HOCA ŞANSI) bu maçta da kendini göstererek…. 68. dakikada Fatih YİYEN ' nin kırmızı kart görmesi ile 10 kişi kalan Denizli spor karşısında son 22 dakikayı orta sahadaki üstünlüğümüz çoğaltarak tamamlayacağımız düşünürken , hocamız bu alandaki tüm futbolcuları ( Ufuk- Agbetu- Murat) oyundan çıkartarak 8,9 tane savunma oyuncusuyla 90 dakikayı tamamladı.
Şampiyonluk yolunda olan bir takımın bazı maçlarını da hoca şansı ile kazanması kötü bir şey değil aksine bir kazançtır. Bundan sonraki maçlarımızda da bu şansımızın sürmesi dile ile bütün topçu kardeşlerimi, mücadelelerinden dolayı kutlar, özellikle bu maçtan 3 puan almamızı sağlayan AHMET SENİ ÇOKSEVİYORUZ!!!!!!!!!!!!!!!!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kıvanç Özpıçak Arşivi
SON YAZILAR