HOCA MI? ANTRENÖR MÜ?

Rakip Gümüşhane ve kupada  5. tura yükseldik. 3-0 net skor bizleri aldatmasın. Rakibin kalecisi ilk maçına çıkmış 3 sezondan beri oynamayan birisi. 4 Yedek oyuncu ile sahaya çıkmış bir takım. 

Aldığımız skoru oynadığımız futbolu büyütmeye gerek yok.  22 kişilik çok kaliteli hazır bir oyuncu gurubu olan fakat kalitesini bir türlü sahaya yansıtamayan Yılport Samsunspor var. İlk yarı vasat bir oyun oynandı ve gol atamadık. 

İkinci yarı  rakip defansın arkasına atılmış uzun toplarla  atılan 3 gol ve atlanan bir tur var. Bu maçta takımın başında  U19 takımımızın antrenörü Recep Sermet Boyar çıktı başarılı mı oldu? Evet başarılı oldu. 3 Sezondur bırak 5. tura çıkmayı ilk turlarda eleniyorduk tebrik ederiz.  

Recep Sermet Boyar, geçen sezon İsmet Taşdemir'in ekibinde antrenör olarak görev almış takım üst lige çıkamayınca hepsi istifa etmişti. Bu sezon alt yapıda görev verilip ve U19 takımımızın teknik sorumlusu  olarak göreve başladı bölgesel ligde  mücadele eden gurubunda 3.durumda bulunan U19 takımımızın üstünde Erzincan ve Giresun takımları var.

U19 takımımıza başarılar dileyerek Elit liglere  yükselmelerini temenni ederiz. Yılport Samsunspor'un hocası nasıl olmalı? Hoca mı ? Antrenör mü? Hadi çıkın işin içinden.

Bu zamana kadar üç hoca yolladık üçü de futbolu bilen ve top oynamış kişilerdi. Bunların ortak özelliği de var. Bir üst lige takım çıkartmış ve şampiyonluk yaşamış olmaları. Burada niye başarısız oldular, bunun sebeplerine bakılıp araştırılmalı.

Evet sevgili Yılport  Samsunspor'lular. Önce hoca olmalı sonra antrenör ve psikolog olmalı. Sahaya çıkarttığı on bire güvenen arkasında duran oynadığı futbolla seyirciyi zevk verip, coşturan her hafta takımın oynadığı futbolu üstüne koyarak geliştirip, güzelleştiren takım içindeki rekabeti arttırıp arkadaşlığı  ve dostluğu pekiştiren otoriter,tecrübeli ve en önemlisi  şanlı Armamıza yakışan isim olmalı. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR