Hizmetler Büyük Kentler İle Sınırlı Kalmadı

Hizmetler Büyük Kentler İle Sınırlı Kalmadı
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, il seçim koordinasyon merkezi tarafından planlanan programlar kapsamında ilçelerdeki ziyaretlerini sürdürüyor.

Milletvekili Adayı Köktaş, ilçede Vezirköprü Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Şakir Demirkan'ı ve Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Fişekci'yi ziyaret etti. Ziyaretlerde kooperatifin ve odanın yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Kooperatif ve oda başkanları Milletvekili adayı Köktaş'a çalışmalar hakkında bilgi verdi.

"HİZMETLER BÜYÜK KENTLER İLE SINIRLI KALMADI"

Ziyaretlerde konuşan milletvekili adayı Köktaş ise, "AK Parti iktidarı ile birlikte yatırımlar, hizmetler büyük kentlerle sınırlı kalmadı. Türkiye'nin 7 bölgesine kurulan kalkınma, yatırım ve destekleme ajansları üzerinden yapılan fizibilite çalışmaları doğrultusunda tarım, alt yapı, ulaştırma, sağlık, eğitim ve diğer hizmetler Anadolu'nun her tarafına ulaştırıldı. Son 12 yılda Cumhuriyet tarihi boyunca yapılanlarla eş değerde hizmetler yapıldı." dedi.

"HER NOKTAYA HİZMET GÖTÜRÜLÜYOR"

Köktaş ayrıca, Bugüne kadar Samsun ve ilçelerinin kalkınması için önemli çabalar harcadıklarını, her noktaya hizmet götürüldüğünü. şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da kooperatif, oda, borsa gibi ekonominin önemli kuruluşları ile daha iyi bir gelecek, daha iyi bir Samsun için hep birlikte, ortak akıl anlayışı ile çalışacaklarını söyledi. Ziyaret sonunda Milletvekili adayı Köktaş, Vezirköprü Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Şakir Demirkan'a ve Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Fişekci’ye çalışmalarında başarılar diledi. Köktaş daha sonra ilçe merkezinde ev ve esnaf ziyaretleri yaptı. Sohbet ortamında geçen ziyaretlerde Milletvekili Adayı Köktaş, eski Türkiye ve Yeni Türkiye kıyaslaması yaparak örnekler verdi. Köktaş ayrıca, ilçede iki dönem belediye başkanlığı yapan Bekir Özata'yı da evinde ziyaret ederek hayır duasını aldı. Ziyaretlerde AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan, İlçe Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, İl ve İlçe Teşkilat üyeleri katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.